Prima pagină » Local » Reușita unui jucător de la Știința Miroslava l-ar face invidios și pe Cristiano Ronaldo! – VIDEO
Reușita unui jucător de la Știința Miroslava l-ar face invidios și pe Cristiano Ronaldo! - VIDEO

Reușita unui jucător de la Știința Miroslava l-ar face invidios și pe Cristiano Ronaldo! – VIDEO

19 nov. 2020, 15:27,
Cristian ZAVASTIN în Local

Reușita unui jucător de la Știința Miroslava l-ar face invidios și pe Cristiano Ronaldo.

Mijlocașul echipei Știința Miroslava Robert Asăvoaei a înscris miercuri, 18 noiembrie, un gol senzațional în victoria cu scorul de 4-0 în fața formației CSM Pașcani.

Robert Asăvoaei, jucător crescut de Politehnica Iași

Autorul golului fantastic evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și are 22 de ani. Jucătorul a fost crescut de Politehnica Iași și a jucat sub formă de împrumut pentru Miroslava, iar în 2019 a fost cedat la Gloria Buzău. În ianuarie 2020 s-a întors la Iași, însă de această dată la Știința Miroslava, din postura de jucător liber de contract.

Știința Miroslava, lider de toamnă

Știința Miroslava a câștigat cu scorul de 4-0 meciul restant cu ultima clasată, CSM Pașcani, disputat miercuri după amiază, la Uricani. În urma acestui rezultat, gruparea ieșeană a urcat pe prima poziție în ierarhia Seriei I, depășindu-le la golaveraj pe Foresta și Bucovina Rădăuți, celelalte două formații care au acumulat, la rândul lor, 22 de puncte.

Tot miercuri trebuia să se dispute și un alt joc restant, dintre Ceahlăul și Sporting Juniorul Vaslui. Conform țintarului de la începutul sezonului, meciul ar fi trebuit să aibă loc pe 7 noiembrie, doar că nemțenii nu au putut juca atunci din pricina cazurilor de COVID-19 din lot. Ca atare, Federația Română de Fotbal a reprogramat partida pentru miercuri, 18 noiembrie, numai că de această dată vasluienii sunt cei care se confruntă cu un focar de coronavirus. În condițiile in care, Comitetul Executiv al FRF a decis că un meci de campionat nu poate fi amânat de doua ori, conform principiilor de desfășurare a competițiilor (varianta noua), echipa care a provocat reprogramarea meciului, în speță Ceahlăul Piatra Neamț, va pierde meciul respectiv cu 0-3.

Din sezonul de toamnă al Ligii a III-a a mai rămas de disputat meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Pașcani, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, pe 22 noiembrie.

În urma acestui rezultat, Știința Miroslava va ierna pe prima poziție a clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, cu 22 de puncte.

La finalul sezonului, primele două clasate în serie se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a, în vreme ce ultimele două clasate vor retrograda în ligile județene.

Alin Pânzaru şi-a acuzat jucătorii după meciul cu Știința Miroslava

Alin Pânzaru este primul antrenor român care şi-a acuzat clar jucătorii pentru trucare de meciuri. La finalul partidei cu Ştiinţa Miroslava, antrenorul echipei Dacia Unirea, i-a acuzat pe Costel Roşu şi Gabriel Iosofache că au vândut mai multe partide. Pânzaru i-a acuzat în termeni foarte duri pe cei doi jucători, considerându-i “blatişti ordinari” şi “nenorociţi”.

Atunci şi preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal brăilean, Valentin Avramescu, a spus că acest caz se află deja pe masa Comisiei de Integritate a Federaţiei Române de Fotbal şi că pornise deja o anchetă în acest sens.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au efectuat, în dimineaţa zilei de 13 noiembrie, 6 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind infracţiuni de luare şi dare de mită, camătă şi şantaj. Potrivit informaţiilor primite de la Poliţie, din cercetări a rezultat că jucătorii unei echipe de fotbal din Liga a II-a ar fi jucat sub capacitatea lor sportivă, în scopul trucării de meciuri din campionatul 2017-2018 şi obţinerii unor venituri, inclusiv din pariuri. Potrivit Poliţiei, jucătorii au fost determinaţi să aibă această conduită prin constrângeri şi ameninţări exercitate de persoane de la care ar fi împrumutat sume de bani cu camătă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *