Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Reţetă pentru alinarea durerilor la genunchi şi articulare
Reţetă pentru alinarea durerilor la genunchi şi articulare

Reţetă pentru alinarea durerilor la genunchi şi articulare

12 feb. 2020, 08:57,
în WoW!

Durerile de genunchi şi de articulaţii pot avea diferite motive. Uneori, în cazul femeilor, acestea se datorează purtării de încălţăminte neadecvată; în alte situaţii, este vorba pur şi simplu de uzură în timp a articulaţiilor şi ligamentelor.

Dacă tu nu te confrunţi cu astfel de dureri, asta nu înseamnă că nu li se întâmpla celorlalţi; de fapt, aceasta afecţiune este des întâlnită. Aşadar, este important să ştii ce ingrediente naturale trebuie folosite pentru tratarea durerilor la genunchi şi articulaţii.

Ingredientele folosite pentru această reţetă au proprietăţi antiinflamatorii, care alina durerile de genunchi şi articulare, dar care conţin şi componente ce vă întăresc ligamentele şi tendoanele datorită conţinutului ridicat de magneziu, siliciu, vitamina C şi bromelaina.

Reţetă pentru alinarea durerilor la genunchi şi articulare

Ingrediente:

  • O cană de suc natural de portocale
  • O cană de fulgi de ovăz
  • O cană de apă
  • O linguriţă de scorţişoară
  • O cană de ananas mărunţit
  • Miere pentru gust
  • O jumătate de cană de migdale zdrobite

Mod de preparare:

Pune fulgii de ovăz şi apa într-o oală, şi lasă-i pe foc timp de câteva minute. Odată ce fulgii de ovăz sunt făcuţi, lasă-i să se răcească. Pune fulgii în blender şi adăugă ananasul, sucul de portocale, migdalele, scorţişoară şi mierea. Amestecă bine şi mai adaugă puţină apă, dacă este prea gros..

Consumă remediul pe tot parcursul zilei şi vei observa cum durerile tendoanelor, ligamentelor şi articulaţiilor cedează, iar aceste părţi ale corpului devin mai puternice.

De ce remediul este eficient?

Ananasul conţine vitamina C, care este esenţială pentru întărirea sistemului osos. Acesta mai conţine şi bromelaina, care acţionează ca antiinflamator. Portocalele, la fel ca ananasul, sunt bogate în vitamina C, ajutând la întărirea oaselor, tendoanelor şi ligamentelor.

Scorţişoară are proprietăţi antiinflamatorii şi îmbunătăţeşte circulaţia, ajutând la recuperarea mobilităţii genunchilor şi articulaţiilor. Fulgii de ovăz şi migdalele oferă cantitatea necesară de calciu şi alte minerale, care ajuta la întărirea oaselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`