Prima pagină » Sanatate » Rețetă minune pentru vindecarea spondilozei cervicale. Cum poți preveni reapariția afecțiunii
Rețetă minune pentru vindecarea spondilozei cervicale. Cum poți preveni reapariția afecțiunii

Rețetă minune pentru vindecarea spondilozei cervicale. Cum poți preveni reapariția afecțiunii

04 dec. 2023, 16:09,
BZI.ro, în Sanatate

Una dintre cele mai comune plante din întreaga lume este adesea ignorată de mulți, datorită faptului că puțini sunt familiarizați cu proprietățile sale uimitoare și cu capacitatea sa excepțională de vindecare. Această plantă, care poate fi găsită în mod obișnuit agățată de haine sau crescând în diferite medii, deține capacitatea de a elimina toxinele din organism în mod rapid și eficient, grație proprietăților sale detoxifiante, anticancerigene, antimicrobiene și antiinflamatoare.

Este vorba despre brusture (cunoscut și sub denumirile de captalan sau lipan), care se dezvoltă din primăvară până în toamnă pe malurile râurilor, în păduri și în diverse șanțuri. Este recunoscut că ingredientul cheie din rețeta minune pentru vindecarea spondilozei cervicale, și este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru detoxifierea organismului.

Rețeta minune pentru vindecarea spondilozei cervicale

Pe lângă proprietățile sale binecunoscute de vindecare, rădăcina de brusture este considerată extrem de sigură pentru sănătate, deoarece până în prezent nu au fost identificate efecte secundare negative ale utilizării acesteia în organism. Unul dintre beneficiile semnificative ale acestei plante este abilitatea sa remarcabilă de a vindeca complet spondiloza cervicală. Aceasta este rețeta miraculoasă care te poate ajuta să te vindeci complet de spondiloză cervicală, dacă alte tratamente nu au dat rezultatele scontate.

Frunza proaspăt culeasă se așează seara, înainte de culcare, într-un recipient cu alcool medicinal, și se lasă timp de 10-15 minute, până când se impregnează bine. Se plasează o bucată subțire de pânză pe ceafă, apoi se aplică frunza bine scursă. Peste aceasta se adaugă o altă bucată de pânză și se fixează ferm pe ceafă. Tratamentul se păstrează pe durata nopții. Este important să nu depășiți 4-6 zile consecutive de tratament. Această metodă este recomandată nu doar pentru spondiloza cervicală, ci și pentru discopatia lombară și reumatism.

O altă modalitate de tratament este axat pe exerciții fizice. Ia un prosop și rulează-l pe lungime. Trece-l pe după cap, la nivelul urechilor, apucă-i capetele cu mâinile și trage de ele în față, opunând rezistență cu capul. Începe cu o forță moderată, apoi apasă mai tare în reprize de 4-5 secunde.

Folosește același prosop rulat pe creștetul capului. Trage de capete cu mâinile în jos, opunând rezistență cu capul, și împingându-l în sus. Aceste exerciții se repetă în reprize de 3-4 ori, fiecare cu durata de 4-5 secunde, alternându-le cu cele descrise anterior. Ele se efectuează în fiecare dimineață, în picioare sau stând pe un scaun. În cazurile mai dificile, se recomandă efectuarea exercițiilor și seara, înainte de culcare. Beneficiile se fac simțite după 3-4 zile. Pentru a preveni apariția problemelor în viitor, este recomandat să practici aceste exerciții pe toată durata vieții tale.

Brusturele este benefic și în cazul altor afecțiuni

Pe lângă spondiloza cervicală, există și alte afecțiuni care pot beneficia de un tratament cu brusture.
Brusturele conține poliacetilene, substanțe cu proprietăți antibiotice în organism, care tratează cu succes afecțiuni precum cistita, nefrita și infecțiile urinare. Pentru combaterea infecțiilor, se recomandă atât consumul intern, precum 1 litru de ceai pe zi, cât și utilizarea externă prin băi de șezut zilnice.

Psoriazisul poate fi tratat printr-un amestec preparate din părți egale de rădăcină de brusture și iarbă de trei frați pătați, administrate sub formă de pulbere. Se consumă 6 lingurițe din această combinație zilnic, pe stomacul gol, înainte de mesele principale. Tratamentul are o durată de 90 de zile și este însoțit de un regim lacto-vegetarian, în care 60 la sută din alimentație să fie constituită din legume, fructe și cereale nepreparate termic.

Datorită conținutului de substanțe active care reglează nivelul glicemiei din sânge, ceaiul din rădăcina de brusture este un adjuvant recomandat în lupta împotriva diabetului. Se consumă 3 căni de ceai din rădăcina de brusture, câte 15 zile pe lună. Rețeta minune pentru vindecarea spondilozei cervicale este, de asemenea, bazată pe rădăcină de brusture.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *