Prima pagină » Culinar » Bauturi » Reteta de cafea vieneza
Reteta de cafea vieneza

Reteta de cafea vieneza

20 apr. 2012, 02:29,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:5973;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

1/2 ciocolata neagra
1 1/2 ceasca frisca
2 1/2 cesti cafea tare
un praf de chimen
2 lingurite zahar
ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata

Mod de preparare:

Pentru a prepara aceasta cafea, topiti ciocolata intr-un bol metalic, adaugati cafeaua, putin cate putin, si amestecati pana ce compozitia se omogeneaza. Adaugati jumatate din cantitatea de frisca si amestecati in continuare. Puneti zaharul in cesti (patru portii), iar apoi turnati cafeaua si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa.

sursa: eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`