Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rețetă de Aloe Vera cu miere și lămâie. Ce efecte are remediul naturist

Rețetă de Aloe Vera cu miere și lămâie. Ce efecte are remediul naturist

26 oct. 2023, 12:26,
în Stiri si curiozitati

Multe persoane cu probleme grave de sănătate folosesc o rețetă de Aloe Vera cu miere și lămâie pentru a trata afecțiunile de care suferă. Puțini sunt cei care știu beneficiile acestui amestec, dar mai ales când anume trebuie consumat. Aloe Vera combinată cu câteva linguri de miere și zeamă de lămâie este un adevărat elixir. Iată ce efecte are remediul naturist.

Rețetă de Aloe Vera cu miere și lămâie

Aloe Vera combinată cu miere și lămâie reprezintă un adevărat elixir pentru sănătate. Aloe Vera conține vitamine, minerale, magneziu, enzime și are proprietăți analgezice și antitumorale. Aloe Vera este recomandată de către medici pentru că stimulează activitatea celulelor, îmbunătățește sistemul imunitar și reglează tensiunea arterială.

Rețeta de Aloe Vera cu miere și lămâie are numeroase beneficii pentru organism. Leacul naturist se face rapid, cu doar câteva ingrediente, iar efectele sale sunt miraculoase.

Pentru aceasta vom avea nevoie de 200 ml de suc de Aloe Vera, 300 g de miere, 500 g de nucă măcinată și 3 lămâi. Sucul de Aloe Vera se pune într-un borcan apoi se adaugă sucul stors de la lămâi. Se adaugă și mierea de albine împreună cu miezul de nucă măcinat.

Se amestecă foarte bine toate ingredientele pentru a se omogeniza apoi se pune borcanul la frigider. Se ia câte 1 linguriță din acest amestec de 3 ori pe zi. Acest remediu naturist previne și tratează problemele gastrice, calmează tusea și ameliorează simptomele de gripă și răceală.

Ce afecțiuni pot fi tratate cu Aloe Vera

Sucul de Aloe Vera consumat împreună cu miere și lămâie tratează virozele, tusea, astmul bronșic și tuberculoza pulmonară. Acest remediu naturist este benefic și în cazul afecțiunilor precum ulcer stomacal, gastrită, constipație, afecțiuni hepatice, hipertensiune arterială, diabet și pancreatită. Rețeta de Aloe Vera cu miere și lămâie are efecte miraculoase și poate fi administrată pe perioade lungi de timp, fără a se depăși doza recomandată de 2-3 lingurițe pe zi.

Pentru a obține un remediu naturist perfect trebuie să alegem cu grijă frunzele de Aloe Vera. Acestea se curăță de praf sub jet de apă și se îndepărtează ușor spinii. Frunzele de Aloe Vera se mărunțesc ușor apoi se dau prin blender pentru a obține un suc cu o consistență ușor cremoasă. După aceea se adaugă mierea și sucul de lămâie. La final se va obține o pastă aromată. Pentru a transforma amestecul într-un sirop parfumat putem adăuga mai multă zeamă de lămâie.

Aloe Vera cu miere și lămâie are numeroase beneficii pentru organism. Acest remediu naturist se face rapid acasă și este recomandat pentru tratarea afecțiunilor gastrice, dar și pentru îmbunătățirea sistemului imunitar.

Eficiente sunt și cremele cu Aloe Vera. Acestea oferă pielii un aspect tânăr și calmează iritațiile. Dermatologii recomandă loțiunile și cremele cu Aloe Vera pentru hidratarea tenului. Aloe Vera este una dintre cele mai apreciate plante medicinale. Aceasta se folosește în creme, comprimate, băuturi și remedii naturiste. Aloe Vera este folosită în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică, fiind recomandată de către medici și de specialiștii în domeniul de înfrumusețare. Rețeta de Aloe Vera cu miere și lămâie este ușor de pregătit acasă și are numeroase beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`