Prima pagină » Economic Local » Rețelele de canalizare din județul Iași se unesc cu cele din Neamț! Modificarea proiectului costă 266.000 de euro
Rețelele de canalizare din județul Iași se unesc cu cele din Neamț! Modificarea proiectului costă 266.000 de euro

Rețelele de canalizare din județul Iași se unesc cu cele din Neamț! Modificarea proiectului costă 266.000 de euro

22 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 12 mai, Primăria comunei Ciohorăni organizează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de proiectare și realizare lucrări pentru modificarea soluției de implementare a unui proiect de extindere a rețelei de canalizare în zonă. Prevederea bugetară este de 1,2 milioane lei, fără TVA, adică 266.000 de euro. Prin proiectul menționat se dorește conectarea rețelelor de canalizare între comuna Ciohorăni și Botești, județul Neamț.

„Comuna Ciohorăni a primit finanțare în cadrul Programului național de dezvoltare locală – Subprogramul modernizarea satului românesc pentru proiectul «Extindere alimentare cu apă, rețea de canalizare, construcție podeț, reabilitare pod, în comuna Ciohorăni, județul Iași». Modificarea soluției tehnice inițiale se impune conform reprezentanților Apele Române – ABA Siret, întrucât cursul de apă Ciohoranca nu asigură debitul de diluție. Se propun modificări ale soluției tehnice prezentate la faza anterioară de proiectare, modificări care urmăresc îmbunătățirea per ansamblu a proiectului de canalizare propus. De asemenea, este necesară asigurarea de servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, precum și execuția lucrărilor la obiectivul menționat”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`