Prima pagină » Economic Local » Rețea de canalizare în comuna Ciohorăni cu 266.000 euro! Conductele vor ajunge până în județul Neamț
Rețea de canalizare în comuna Ciohorăni cu 266.000 euro! Conductele vor ajunge până în județul Neamț

Rețea de canalizare în comuna Ciohorăni cu 266.000 euro! Conductele vor ajunge până în județul Neamț

18 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Săptămâna trecută, Primăria comunei Ciohorăni a demarat o licitație pentru achiziționarea unor servicii de proiectare și realizare lucrări pentru modificarea soluției de implementare a unui proiect de extindere a rețelei de canalizare în zonă. Prevederea bugetară este de 1,2 milioane lei, fără TVA, adică 266.000 euro. La procedură s-a prezentat asocierea Cadvyll Const SRL – Air Projects SRL, Pencraft SRL și asocierea Marvio SRL – YDA Proiect Consulting SRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Extindere până în Neamț

Prin proiectul menționat se dorește conectarea rețelelor de canalizare între comunele Ciohorăni și Botești, județul Neamț.

„Comuna Ciohorăni a primit finanțare în cadrul Programului național de dezvoltare locală – Subprogramul modernizarea satului românesc pentru proiectul «Extindere alimentare cu apă, rețea de canalizare, construcție podeț, reabilitare pod, în comuna Ciohorăni, județul Iași». Modificarea soluției tehnice inițiale se impune conform reprezentanților Apele Române – ABA Siret, întrucât cursul de apă Ciohoranca nu asigură debitul de diluție. Se propun modificări ale soluției tehnice prezentate la faza anterioară de proiectare, modificări care urmăresc îmbunătățirea pe ansamblu a proiectului de canalizare propus. De asemenea, este necesară asigurarea de servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, precum și execuția lucrărilor la obiectivul menționat”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`