Prima pagină » Razboi în Ucraina » Resturile unei rachete au fost găsite în Moldova, la aproximativ 3 kilometri de granița cu Ucraina
Resturile unei rachete au fost găsite în Moldova, la aproximativ 3 kilometri de granița cu Ucraina

Resturile unei rachete au fost găsite în Moldova, la aproximativ 3 kilometri de granița cu Ucraina

05 dec. 2022, 12:15, 3 ,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Astăzi, un incident a avut loc în Republica Moldova. Se pare că au fost găsite părți de la o rachetă în Moldova, într-un oraș numit Briceni, la aproximativ 3 kilometri (aproape 2 mile) de granița cu Ucraina.

Ministerul de Interne al Republicii Moldova a spus pe Facebook că racheta a fost descoperită de o patrulă a poliției de frontieră.

„În urmă cu puțin timp, lângă orașul Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră care, din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, le-a intensificat atenția”.

Ministerul de Interne al Republicii Moldova a adăugat în declarația sa „zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrula poliției și poliția de frontieră. Serviciile de specialitate ale ministerului de interne” sunt la fața locului.

Zelensky susține o rată mare de succes în distrugerea rachetelor rusești

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat luni că apărarea antiaeriană a Kievului a „interceptat majoritatea rachetelor” rusești

„Inginerii energetici au început deja să restabilească electricitatea. Oamenii noștri nu renunță niciodată”, a adăugat Zelensky.

Luni mai devreme, oficiali din trei regiuni ale Ucrainei au susținut că majoritatea rachetelor rusești lansate au fost interceptate și distruse.

Administrația militară a orașului Kiev a declarat că au fost identificate 10 rachete care zburau deasupra Kievului. „Preliminar, nouă dintre ei au fost interceptați”, se spune.

Mai multe racete rusești au fost doborâte

În regiunea Dnipropetrovsk, Valentyn Reznichenko, șeful administrației militare, a declarat că „apărătorii de la Comandamentul aerian „Est” au doborât 15 rachete rusești”.

Iar Dmytro Lunin, guvernatorul regiunii Poltava din centrul Ucrainei, a declarat pe Telegram că „nu au fost lovituri în Poltava. Apărarea aeriană a fost excelentă. Au fost interceptate până la zece rachete rusești”.

Comentarii
  • Penibil!
    O rachetă de dimensiunea aia lasă un crater semnificativ, nu?
    Dar la prostimea spălată pe creier merge și fără vreun crater.

  • Intadevar multi cu kaka la creier nu pricep ca resturile unei rachete distrusa nu lasa crater intrucat a explodat in aer nu la contactul cu solul,da ce sa i faci multi stiu sa scrie si citi foarte putin si inteleg,adica analfabeti functionali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *