Prima pagină » Local » Restricții totale la Evidența Persoanelor. Se primesc cereri doar de la cei fără buletine
Restricții totale la Evidența Persoanelor. Se primesc cereri doar de la cei fără buletine

Restricții totale la Evidența Persoanelor. Se primesc cereri doar de la cei fără buletine

20 mart. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru în Local

Măsurile impuse pentru evitarea riscurilor de contaminare cu virusul COVID-19 au afectat din plin și programul de la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor (DLEP). Astfel, accesul este în continuare limitat la Serviciul de Evidență a Persoanelor, din Iulius Mall. Programul cu publicul se derulează între orele 10:30 și 18:30, fiind primite doar cererile persoanelor care nu dețin act de identitate valabil sau expiră în următoarele 30 de zile. Această limitare se aplică și în cazul programărilor online.

În consecință, vor fi procesate doar programările online pentru cetățenii aflați în situația de a nu mai avea cărți de identitate valabile sau care expiră în perioada următoare. Până pe 31 martie nu se primesc cereri pentru stabilirea reședinței. Totodată, până pe 31 martie, în activitatea de lucru cu publicul vor fi aplicate mai multe măsuri. Accesul cetățenilor în sediul instituției va fi admis numai în programul cu publicul afișat. Numărul solicitanților aflați la ghișeele instituției în același timp va fi limitat la maximum șase, câte o persoană la fiecare ghișeu. Zona de așteptare va fi în exteriorul incintei, în zona centrului comercial.

Cetățenii vor urma indicațiile stricte ale polițiștilor și funcționarilor serviciului. Suspendarea audiențelor la sediu a intrat în vigoare de ceva vreme. Soluționarea situațiilor deosebite se va face prin e-mail. Și modulul de programare on-line „Acte de identitate” va fi redeschis la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *