Prima pagină » Local » Restricții în trafic, pe mai multe străzi din Iași. Muncitorii de la Citadin lucrează la repararea carosabilului

Restricții în trafic, pe mai multe străzi din Iași. Muncitorii de la Citadin lucrează la repararea carosabilului

04 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

În perioada următoare, vor fi mai multe restricții pe străzile din Iași pentru ca muncitorii de la Citadin să poată reface carosabilul. Șoferii trebuie să evite aceste zone pentru a nu rămâne blocați

Echipele de la Citadin SA continuă să deschidă șantiere în municipiul Iași, pentru a reface străzile din oraș. Multe dintre ele au nevoie de un nou covor asfaltic, în special cele dintre blocuri. Din fericire, în perioada aceasta, traficul este puțin mai liber, astfel că nu se vor crea ambuteiaje din cauza lucrărilor.

Restricții pe mai multe străzi din Iași

În următoarele zile, vor fi introduse restricții și pe alte străzi din Iași, după ce Citadin a anunțat și la sfârșitul lunii iunie că se vor deschide mai multe șantiere. Șoferii trebuie să fie atenți și să găsească alternative pentru a nu rămâne blocați în trafic.

„Până la data de 13 iulie, între orele 08:00 – 18:00, va fi închisă circulația pe aleea din fața bl. P4, situat pe str. Vasile Lupu 106A și a bl. P5, situat pe str. Vasile Lupu 110A. Până la data de 6 iulie 2024, între orele 08:00 – 18:00, va fi restricționată circulația pe str. Bucium (tronsonul cuprins între intersecția cu Calea Chișinăului și intersecția cu bulevardul Socola). Măsurile sunt necesare pentru că, în funcție de condițiile meteorologice, în această zonă, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsoanele respective va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a transmis Citadin Iași.

De asemenea, și la intersecția de la Cotnari, de pe bulevardul Socola, se va reface asfaltul. Muncitorii deja au frezat porțiunea și urmează să toarne asfaltul. După ce bulevardul Socola a fost reabilitat complet, a mai rămas doar porțiunea din intersecție.

„Pe data de 4 iulie, între orele 22:00 – 06:00, va fi restricționată circulația pe bd. Socola, la intersecție cu bulevardul Nicolae Iorga și bulevardul Primăverii. Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului”, au mai precizat reprezentanții companiei.

Compania lucrează în tot orașul

Prin tot orașul, deja au fost deschise zeci de șantiere. De la începutul primăverii, primăria a trimis mai multe comenzi la Citadin pentru repararea asfaltului.

„Echipele Citadin SA Iași execută lucrări de: ridicare cămine la cotă pe strada Bucium, strada Neculau, strada Prof. I. Simionescu; montare borduri și refacere pavaj pe strada Păcurari (trotuar); refacere pavaj și reparații cu beton pe strada Miroslava 1, șoseaua Nicolina 58; montare borduri pe strada Vasile Lupu 106-108, Șoseaua Nicolina 18; reparații cu material concasat pe strada Alexandru Cernat, strada Eugen Stătescu; montare bump-uri pe strada Moara de Vânt, strada Vântu, stradela Sofia Nădejde; reparații în Stadionul Municipal, Primărie, ANAF, zona Ciric (terenuri de tenis), Stadionul Tineretului; săpătură pe drumul SRU”, a specificat Citadin SA.

Au fost introduse noi restricții pentru mai multe străzi din Iași, deoarece muncitorii de la Citadin vor efectua lucrări de asfaltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *