Prima pagină » Cancan » Restaurantul din Cluj unde un platou costă 6000 de lei. Ce conține cel mai scump produs

Restaurantul din Cluj unde un platou costă 6000 de lei. Ce conține cel mai scump produs

27 apr. 2023, 10:33,
în Cancan

Lux și opulență la un celebru restaurant din Cluj-Napoca. Multe dintre preparatele din meniu sunt îmbrăcate în foiță de aur, iar prețurile nu sunt deloc unele de neglijat. Cei care trec pragul restaurantului trebuie să bage adânc mâna în buzunare, atunci când vine nota de plată. Care este cel mai scump preparat din meniu?

Restaurantul de fițe din Cluj a reușit să intre în atenția oamenilor datorită meniului, dar și a prețurilor ce te lasă cu gura căscată. Paleta culinară este vastă și cuprinde de la startere cu foie gras și tartar din mușchiuleț de vită, până la platouri opulente cu vită Wagyu. Meniul este bogat, iar pofticioșii au de unde alege, însă, atunci când vine nota de plată trebuie să se țină bine pe scaun.

Restaurantul din Cluj unde un platou costă 6000 de lei

Celebru, și totodată, cel mai scump preparat al restaurantului este platou 24KARAT GOLD. Acest platou este compus din mai multe preparate, toate îmbrăcate în foiță de aur. Mai exact, platoul 24KARAT GOLD conține Gold CREEKSTONE TomaHawk, 2 Golden Burger, Gold Rack of Lamb, Gold Chateau Briand Wagyu. Toate acestea la prețul de 6.000 de lei.

Prețurile practicate de restaurant sunt unele destul de ridicate. Cel mai ieftin preparat din meniu, exceptând garniturile și salata, este de 70 de lei și se numește Steak Burger. Chiar dacă o simplă masă în restaurantul din Cluj te face să scoți din buzunar cel puțin 150 de lei, locația este mereu plină.

Se pare că, gurmanzii nu țin cont de bani când vor să se resfețe. Patronul celebrului restaurant spune că în ciuda prețurilor piperate, care i-au nemulțumit pe unii, locația este meru plină. Sunt mulți cei care apreciază bucătăria localului său, iar preparatele îmbrăcate în foiță de aur sunt la mare căutare. Chiar și platoul de 6.000 de lei este comandat des, spre satisfacția patronului.

„Toți oamenii de afaceri din Cluj-Napoca, vorbim despre cei care se respectă, vin și mănâncă aici. Restaurantul nostru a devenit un fenomen”, spune patronul restaurantului.

Cât a plătit un turist din Canada pentru un meniu cu doi mici la Otopeni

Steve și Ivana au venit din Canada pentru a vizita cât mai multe locuri frumoase din România. Cei doi au obiceiul de a se plimba prin diferite țări și de a descoperi tradițiile și mâncărurile locale. Bărbatul a rămas profund impresionat de modul în care românii aleg să gătească micii, tocmai de aceea a dorit să se bucure de o ultimă „gustare” înainte de a părăsi România și a se îndrepta către Brazilia.

Deoarece timpul îi permitea, Steve a mers alături de partenera sa, Ivana, în restaurantul din Otopeni, unde a comandat un meniu cu doi mici, o porție de cartofi prăjiți și o apă. Mare i-a fost mirarea bărbatului în momentul în care a văzut că are de achitat 53 de lei pe tot meniul. În videoclipul postat de turist pe YouTube a explicat faptul că un singur mic l-a făcut să scoată din buzunar 14 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *