Restaurantul „Boho by London” de pe strada Lăpușneanu a fost vandalizat! Geamurile au fost sparte în toiul nopții – FOTO

21 dec. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Titlurile zilei

O persoană neidentificată a aruncat cu pietre în geamurile localului „Boho by London”. Incidentul s-a petrecut în cursul nopții de 20.12.2022. Deocamdată, autorul nu a fost identificat. Pagubele au ajuns undeva în jurul sumei de 2.000 de lei

Acte de vandalism au fost raportate în cursul nopții de 20.12.2022. Pe strada Lăpușneanu, unde funcționează restaurantul „Boho by London”, în incinta Hotelului Traian, s-a petrecut un incident în jurul orei 02:00. Angajații localului se pregăteau de închidere când au auzit un zgomot puternic.

O persoană neidentificată a aruncat în geamurile localului cu mulci de piatră, folosiți de primărie pentru ornamentele stradale. Administratorii clădirii cred că actul a fost premeditat pentru că în imediata apropiere a hotelului nu există zone amenajate în care să fie prezente și ornamentele de piatră.

„Pub-ul a început să meargă bine, are clientela lui, se susține din propriile încasări. Nu știu dacă este vorba de invidie. Cert este că s-a aruncat cu pietre în geamuri. S-a făcut plângere la poliție, așteptăm să vedem ce vor spune anchetatorii. Acum poți bănui pe oricine”, au spus reprezentanții localului.

Restaurantul „Boho by London” de pe strada Lăpușneanu a fost vandalizat. Nu se știe cine e vinovatul

Paguba este de aproape 2.000 de lei, după ce au fost sparte două geamuri de tip termopan. Administratorul clădirii a verificat camerele de supraveghere, dar autorul distrugerilor nu a putut fi identificat. Acum sunt verificate camerele de supraveghere de pe clădirile din vecinătate. De menționat este faptul că localul de pe strada Lăpușneanu a fost inaugurat pe data de 7 octombrie 2022.

„Vom servi produse care nu se găsesc în Iași, din bucătăria internațională libaneză, preparate din carne, dulciuri specifice. Deja avem o clientelă formată. Pe partea de bar avem băuturi fine, cocktail-uri internaționale, dar și rețete proprii”, au transmis atunci administratorii restaurantului.

Inițial, o locație „Boho” a fost deschisă și în zona Sărărie, dar afacerea a fost mutată.

Patronul Hotelului Traian se află în conflict cu vecinul de la Astoria

Patronul Hotelului Traian, acolo unde funcționează „Boho by London”, se află de mai mult timp în conflict cu Cristian Stanciu, patronul Hotelului Astoria. Vasile Pușcașu l-a acuzat pe vecinul său că vrea să-i saboteze afacerea. De precizat este că cele două hoteluri din centrul Iașului sunt lipite, rețelele de utilități deservind cele două imobile. În cursul zilei de sâmbătă, 23.01.2021, pe fondul conflictului, Hotelul Traian a fost deconectat de la rețeaua de apă potabilă, branșament prezent în Hotelul Astoria.

Conflictul dintre afaceriști este unul mai vechi. În special, cei doi se ceartă de la căile de acces comune. Spre exemplu, Vasile Pușcașu susține că rețeaua de evacuare a centralelor termice, care deservește Hotelul Astoria, trece pe proprietatea sa. Mai mult, susține că au fost efectuate lucrări fără avize de la Direcția pentru Cultură, în condițiile în care Hotelul Traian se află pe lista monumentelor istorice.

Restaurantul „Boho by London” de pe strada Lăpușneanu a fost vandalizat, iar administratorii localului iau în calcul să monteze mai multe camere de supraveghere.

Comentarii
  • Nu au plătit taxa de protecție clanurilor țigănești, probabil.

  • unde te crezi, in La Piovra?

  • Eugen seful de pe Independentei

    Tiganul de la CPU principalul suspect!

  • Vascu bogdan

    Mâncarea este foarte nasoală, am fost cu Ana la masa acolo. A făcut săracă o indigestie ceva, a stat pe wc 2 zile și 2 nopți. Domnule, ce sa zic, m am dus și eu sa vad de ce a fost in stare… S a căcat cat mâneca cojocului.. a înfundat canalizarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *