Prima pagină » Cancan ultimă oră » Replici savuroase dintre Victor Slav și iubita lui, Selina. Ce și-au spus cei doi în timpul competiției Asia Express

Replici savuroase dintre Victor Slav și iubita lui, Selina. Ce și-au spus cei doi în timpul competiției Asia Express

05 sept. 2024, 23:20,
în Cancan ultimă oră

Victor Slav și Selina și-au depășit condiția în timpul competiției și au dat tot ce au mai bun pentru a fi mereu pe primul loc. Cei doi i-au amuzat pe fanii lor cu replicile dintre ei, încă de la începutul competiției.

Victor Slav și Selina și-au depășit condiția în timpul competiției și au dat tot ce au mai bun pentru a fi mereu pe primul loc. Cei doi i-au amuzat pe fanii lor cu replicile dintre ei, încă de la începutul competiției.

Victor Slav și Selina au acceptat provocarea de a participa la Asia Express, loc unde își vor depăși toate limitele. Cei doi și-au aruncat câteva replici haioase, la care fanii au putut să se amuze, încă de la începutul competiției.

Victor Slav și Selina, replici savuroase

Victor Slav și Selina au spus „Da” unei provocări uriașe, aceea de a participa la Asia Express – Drumul Zeilor. Concurenții s-au pregătit intens și nu au uitat umorul acasă. În primele zile de competiție, înainte de a-și da seama ce îi așteaptă, au reușit să-i amuze pe fani cu replicile lor.

În timp ce coborau o pantă cu bagajele în mâini, au avut un schimb de replici haioase. Selina spunea cât i-a fost de greu, deoarece simțea praful prin adidași, lucru care nu era deloc confortabil, iar Victor Slav a făcut o afirmație comică la situația în care se aflau.

„Simțeam tot praful ăla cum îmi intră sub talpă, în interior, era ceva groaznic. Mi-am băgat numai praf în șosete”, se confesa Selina.

„Bine că te-ai dat cu spf”, a fost replica lui Victor Slav.

Provocările de pe Drumul Zeilor pentru concurenți

Victor Slav și Selina au avut parte de numeroase provocări în timpul competiției Asia Express. Cei doi s-au confruntat cu temperaturi ridicate, iar în ceea ce privește organizarea bagajelor, fiecare a avut grijă să-și ia lucrurile importante: fostul prezentator a luat medicamente, iar iubita lui machiajele.

„E extraordinar de cald. La un moment dat, mi s-au tăiat picioarele din cauza căldurii. Mă aflam într-o zonă unde nu adia deloc vântul, soarele de prânz dogorea, ghiozdanul era foarte greu și mi s-au tăiat picioarele. Eu am luat medicamente în rucsac, iar Selina și-a îngreunat ghiozdanul cu cosmetice. În primele zile, va încerca să se trezească de dimineață și să se aranjeze, dar când va vedea ce e acolo… Deci dacă le pui în rucsac, nu te machiezi și cărăm de pomană cosmeticele, eu le dau cadou pe-acolo!”, au povestit cei doi concurenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024