Prima pagină » Cancan ultimă oră » Replica Ilincăi Vandici pentru Andreea Tonciu, care s-a declarat împotriva expunerii copiilor pe rețelele sociale. „Dar tu? Te urmăresc pe Instagram”

Replica Ilincăi Vandici pentru Andreea Tonciu, care s-a declarat împotriva expunerii copiilor pe rețelele sociale. „Dar tu? Te urmăresc pe Instagram”

28 sept. 2024, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Ilinca Vandici a contrazis-o pe Andreea Tonciu, care s-a declarat împotriva expunerii copiilor pe rețelele sociale. Replicile dintre cele două au avut loc în direct, la Kanal D, în emisiunea „Follow us”.

Zilele trecute, Andreea Tonciu, care e căsătorită cu Daniel Niculescu și împreună au o fetiță, a declarat într-un interviu pentru cancan.ro că nu este de acord cu părinții care profită de celebritatea lor și își expun în public copiii pentru venituri suplimentare.

„Ferească Dumnezeu! Nu sunt de acord! Eu o las pe fiica mea să facă ce vrea, doar îi dau acceptul sau nu, pe ceea ce vrea ea să facă. Eu nu presez copilul. Nu îmi place cum era pe vremuri, să învețe acum, să facă acum ce zic eu! Să mă lase în pace cu mentalitatea asta! Dacă pui presiunea asta mare pe el, nu e ok deloc, mai rău faci”, a spus ea. În emisiunea „Follow Us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, subiectul a fost reluat, iar Andreea Tonciu și-a susținut punctul de vedere.

„Copilul, la vârsta asta, trebuie să învețe și să aibă o copilărie”

„Nu sunt de acord cu expunerea copilului pe social media și consider că cei care își expun copilul foarte des vor să facă bani, nu vizualizări sau aprecieri. Eu gândirea asta o am”, a zis ea, în timp ce prezentatoarea Ilinca Vandici a reacționat.

„Dar tu nu o expui pe Rebecca? O expui de când era mică, că doar te urmăresc pe Instagram”, a zis vedeta. Andreea Tonciu a aprobat-o și a adăugat că nu o expune des pe fiica ei.

„Îi fac niște story-uri, da, în mașină și atâta tot. Eu nu o postez constant, eu nu stau să o duc la nu știu ce emisiune, la prezentări sau să facă reclamă undeva. Nu, copilul, la vârsta asta, trebuie să învețe și să aibă o copilărie, Așa gândesc eu”, a răspuns Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu: „Nu aș fi de acord ca fiica mea să apară non stop pe social media, la televizor sau în diferite reclame”

Ilinca Vandici a continuat: „Deci, ca să înțeleg eu, tu ai o situație sau o neconcordanță între oamenii care își expun pur și simplu copiii în mediul online, nu faci neapărat referire la anumite persoane publice care își bagă copiii în diverse campanii publicitare și iau și o sumă de bani în urma expunerii respective”.

În urma acestor declarații, Andreea Tonciu s-a văzut nevoită să facă lămuriri.

„Nu, Doamne ferește. S-a interpretat greșit și chiar mă deranjează chestia asta. Am zis că eu, din punctul meu de vedere, nu aș fi de acord ca fiica mea să apară non stop pe social media, la televizor sau în diferite reclame.

Copilul meu trebuie să învețe acum, să aibă o copilărie frumoasă, nu să apărem, să ne moțeăm, să ne machiem, să ne vopsim în cap de la 8-9 ani”, a răspuns Andreea Tonciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`