Prima pagină » Local » SURSE: Reorganizare totală la AUR  Iași, intregul Biroul Municipal și Județean al Filialei a fost destituit
SURSE: Reorganizare totală la AUR  Iași, intregul Biroul Municipal și Județean al Filialei a fost destituit

SURSE: Reorganizare totală la AUR  Iași, intregul Biroul Municipal și Județean al Filialei a fost destituit

28 ian. 2024, 22:26, 33 ,
în Local

Duminică a avut loc la filiala AUR Iași o ședință nocturnă în care au căzut capete. Potrivit surselor noastre, în cadrul ședinței la care au participat președintele AUR, George Simion, și secretarul general al partidului, Titus Păunescu, întreg biroul municipal și județean al filialei Iași a fost destituit. În urma deciziei, toți componenții celor două structuri au rămas simpli membri.

Filiala este coordonată începând de duminică, 28 ianuarie, de secretarul general al AUR, Titus Păunescu, cel care a fost nemulțumit de implicarea scăzută a județului Iași în organizarea manifestărilor din 24 ianuarie, pornind de la numărul redus de participanți din municipiul Iași și continuând cu organizarea precară.

Reamintim că, în data de 24 ianuarie, AUR a mărșăluit pe străzile din centrul Iașului cu peste 4000 de participanți.

De asemenea, potrivit surselor noastre Titus Păunescu este unul dintre cei mai influenți lideri ai AUR, iar odată cu instalarea sa la conducerea filialei ieșene vor avea loc schimbări importante în ceea ce privește atitudinea, deseori cam blândă după cum s-a afirmat în ședința de duminică seara, față de PSD și PNL a celor care au condus până acum filiala.

Comentarii
  • AUR Iasi e plin de oamenii lui Chirica gen Puscasu sau balbaitul de Paraschiv.Parlamentarii actuali sunt out nefiind cunoscuti de cetateni.Cornelus e ocupat cu lichidele lui Bachus.Praf si pulbere.

  • AUR Iași mai are un curvet pe nume Antonela Varlawc care umblă amețită ca o curcă chioară și are impresia că face politică. Nu rezistă partidul cu astfel de specimene.

  • Licheaua Paraschiv

    Am gasit si eu la Iasi o galerie ce ma iubeste prin dos, un partid pe care il pup eu in dos, mai ales pe președintele Aur, Simion si acum imi stricati jucarica! De emoții sunt balbait, ca de obicei le spun (sauSUGerez) bine! Lasati-ma sa ma pregătesc de politica! Al vostru unic InDosPitan, cipilica fara frica!

  • Capitan sef Argint

    Eu, balbaila voi fi președinte Argint daca aur ma da deoparte!

  • Costel Panciu

    Acest fute vânt de Paraschiv trebuie dat afara primul , e o lichea neperformantă. Pe unde a fist a făcut kakatul praf, imediat sau prins oamenii ca omul nu e capabil de performantă. La fotbal a ajuns capitan la juniori și tineret datorită lui taica-su care a devalizat Bancorexul din Pacurari ( a făcut și olecuta de parnaie ) apoi sa băgat la PD unde Mihaela Popa ia apreciat calitatile de gigolo promovându-l director la direcția de sport judeteană. A ajuns apoi la București secretar de stat la sport, a fost pe filiera Basescu pus la federatie de unde Burleanu la husuit când ca văzut ca face jocuri duble, a venit la Poli si a făcut numai bisericuțe scandal cu Ambrozie, intriga Rednic- Pancu, retrogradare, schimbare di funcție cu scandal etc Asta e porcul de Paraschiv, o jigodie ce trebuie ejectarea de Simion cât mai rapid pana nu distruge tot. Omul nu are calități politice, nu mobilizează, nu șterge oameni, nu e bun organizator, orator prost rârâit care învață doua versuri înainte ca sa impresioneze lumea .
    Un imbarligator ordinar. Afara PARASCHIVEEEEE

  • Stanescu de la Ciurea

    Has mo car, Mo Haur! Să vă voteze covidul și buba neagră , futu-va in gaoz de borfași rusofili!

  • Doar alcoolici, 6 clase , putori și asistați SOCEEAL!

  • v.am spus ca partidul este infectat de securisti ,comunisti ,plosnite din militie si gunoaie penale ,de asta inca ma mai gandesc daca ma mai inscriu in partid c,am sa vb cu George Simion direct ..mai bine raman pe margine deocamdata ..

  • ca pe vremuri tovarasi, felicitari,

  • Adunatura de borfasi care trebuie dusi in Siberia lui Putin……vinzatori de tara si tradatori ce sunte-ti, promite-ti multe dar defapt ne vinde-ti la rusi…hai SIKTIR

  • Hopaaa, haurolacii schimbă strategia. Înseamnă că la Moscova nu a plăcut organizarea…și deci, fluxul de ruble către gunoaiele putiniste se subțiază. Ordinele de la Kremlin sunt clare, și pentru derbedeul infractor simion și pentru scroafa mahalagioaică.. prin orice mijloace DESTABILIZAȚI România… Numai când este haos,o poți controla…

  • Va haleste Sosoaca cu fulgi cu tot

  • Votez Aur! Nu ma intereseaza ce mancati voi aici latrailor. Eu nu voi vota comunistii teroristi Psd sau Pnl clar sa fie,nimeni nu ma poate convinge sa votez comunismul terorist

  • AURist din simpatie, nu din obligatie.

    Cateva păreri: pana la coada, ce-i modul asta dictatorial in care te folosești de oameni, de efortul lor, ca apoi sa-i arunci in strada? Partidele care nu lasa libere alegerile interne sunt mici dictaturi, iar ceea ce faci astazi in mod sigur vei face si maine.
    Probabil se prefigureaza intrarea in joc a omului din umbra, Viorel Blajut.
    Care nu va reusi mai nimic in cursa pt Primarie. Dar poate si asta este scopul…
    Si ultima idee:veti vedea un anume exod nu catre Sosoaca (alta dictatoare, de un nivel jos) cat spre noul partid al lui Terhes.
    Am spus, nu am zis.
    Noapte buna, ma culc la loc.

  • Se impunea schimbarea la AUR Iași.
    Cârcotași au fost și vor fi.
    La situația politică actuală, Partidul AUR este soluția/șansa de a schimba acest sistem odios și corupt (PSD și PNL). Numai dacă nu vrei să vezi câți din aceste două partide aflate acum la guvernare se află în pușcării pentru corupție, iar alții care sunt în curs de cercetare/judecare, vor urma. Se vede clar că s-a instaurat frica în acești corupți și fac atacuri nefondate la adresa AUR. Partidul AUR nu este extremist! Dacă nu în stradă, unde să se manifeste? În birouri? Este un semn foarte bun că deranjează!!!!!!!!
    AUR va face schimbarea!
    Votez AUR!

  • Ion de la... raion

    Pe Gheorghe când îl destituiți?
    Gheorghe(George) Simion, „liderul” fără caracter, incompetent,
    dar avid de putere compromite intern și extern România!
    Moacă de… haiduc: patru vin și trei se duc!

  • Nu votez PSD, clar nu PnDL, UDMR serios nu, nu poti vota AUR, doamne fereste Sosoaca, PMP brrr etc … Da cu cine dracu mai poti vota, ca nu exista nicio alternativa reala. Cred ca exact asta se si vrea. Oamenii ori sa nu voteze, ori sa voteze rele mai mici si iar ne alegem cu 4-5 ani rai.

  • Destituirea coordonatorului A.U.R IASI,Ciucanu, poate duce la multă confuzie in județ .și scaderea încrederii in partid. Mai ales pentru cei care îl cunosc de 30 ani și pentru organizațiilor pe care le-a înființat ,organizat si mobilizat in toată țara .

  • cine este acest Paunescu ca dupa CV, este un neica nimeni un pupincuris sadea un marlanete parvenit, care sa imbogatit de pe seama daunelor masluite din firmele de asigurari care l-au destituit.

  • Pentru ea deputatul Titus Păunescu este un om aservit atât PSD, cât și PNL. ”PSD-istul #Titus #Păunescu, deputatul AUR de Ialomița, cu zero activitate parlamentară, dar maestru la lins clanțe, șoferul preferat al domnului Simion, omul trimis de conducere AUR să negocieze peste tot cu PSD, PNL, Pro România, ALDE.”, a transmis Rodica Boancă pe Facebook.

  • Pentru ea deputatul Titus Păunescu este un om aservit atât PSD, cât și PNL. ”PSD-istul #Titus #Păunescu, deputatul AUR de Ialomița, cu zero activitate parlamentară, dar maestru la lins clanțe, șoferul preferat al domnului Simion, omul trimis de conducere AUR să negocieze peste tot cu PSD, PNL, Pro România, ALDE.”, a transmis Rodica Boancă pe Facebook.

  • Domnule Titus Paunescu ar trebui sa-ti organizezi filiala din Ialomita care e zero.
    Ai terfelit munca unor oameni care au muncit 3 ani in Iasi.

  • hAUR se reorganizează, schimbă conducerea birourilor, așteaptă să iasă o serie de recidiviști din pușcărie și o serie de la Socola.

  • Ieșean suparat

    Nu știu dacă neapărat tot biroul politic trebuia destituit, dar cu siguranta unii dintre ei. Fac referire aici la avortonul de C Zamfir, un excrement politic trecut pe la toate partidele ( de buzunar) ,un jeg umil si serviabil lui Simion( astăzi, mâine cine știe ce cur va pupa)

  • Arvoton ești tu.

  • Senator independent Rodica Boancă, vicepreședinte Partidul LEU

    Simion este un balon al serviciilor, dar el se crede un fel de Putin! Așa a distrus toate filiale, aducând oameni care au plătit viitoarele funcții! Păunescu este doar aghiotantul lui Simion, „șoferul” lui, un om blazat, care nu s-a remarcat decât prin tertipuri și pupincurism, scuzați termenul tertipuri! 🤣🤣 De ce credeți că am plecat eu din AUR? Exact de asta: din cauza modului ilegal, imoral și josnic în care Păunescu, Simion, Lulea și Târziu conduc partidul traseiștilor de azi!
    Îi aștept alături de mine la LEU -Partidul Lege Educație Unitate, pe toți oamenii de onoare din AUR Iași! Pe unii îi cunosc și îi respect!

  • Domnule Corneliu Ciucanu, nu fiți supărat pe decizia de demitere. Dimpotrivă să vă bucurați că nu mai sunteți în compania celor fără educație: Pușcașu, Adonicioaiei, Zamfir, Paraschiv și alții. Să nu uitați că Titus Păunescu nu fost în stare să facă organizație la el în județ. Deci nici o pierdere. Am văzut la Iași un partid tânăr format din oameni de calitate și care au manifestat într-un mod decent de ziua Unirii. Vă recomand să vă alăturați lor Partidului LEU( Lege, Educație, Unitate) împreună cu toți cei care mai simt și gândesc românește de lîngă dumneavoastră. Dictatura valorii trebuie să primeze și nu dictatura imposturii!

  • Eu am o remarca si o întrebare pentru dl Titus Păunescu. Aceasta organizatie ieșeană, în integralitatea ei, a fost demisa. Bravo. Nu am văzut nimic legat de faptul ca nu au fost promovați tinerii. Oare dvoastra, d-le Păunescu, veți acorda o șansă tinerilor sau oamenilor (poftim, nu fac discriminări pe tema de varsta) care nu au fost membrii altor partide, au dragoste și respect fata se aceasta tara, au toate competentele și studiile necesare sa facă fata tuturor provocărilor etc., repet, veți acorda o șansă acestor oameni pentru a candida și a ne reprezenta la alegerile locale, generale și europene, pe locuri eligibile, sau vom vedea aceleași figuri ale întunericului mafiot de care ne-am saturat. Aceste lepre ale politicii ronanesti , ne-au sărăcit atat economic cât și spiritual. Ajunge!

  • AUR:stabilitate ori jocuri de culise?

    Prezenta scăzută la 24 Ian? Asta este o glumă…Piata Palatului ocupată+bulevardul St cel Mare plin.
    In timpul asta Sosoaca umbla cu o fanfară de rromi după ea.
    Odată cu decapitarea conducerii apar urmat. probleme: 1.cine va fi candidatul capabil să-l invinga pe Chirica?
    Mai ales că intră in cursa electorală și Ciuhodaru și 2. apar zvonuri că anumite lepre politice, cu anumite ticuri, dinozauri provenind dintr-o perioadă de tristă amintire, ar prelua filiala AUR Iași. Ceea ce ar însemna îngroparea definitiva a acesteia.
    Personal, daca vad picior de baron local în AUR, mufat de ani buni la banul public, ori fripturist PPDD, va salut respectuos.
    A fost un vis frumos, care pentru mine s-a terminat.
    Se pierd voturi cu nemiluita.
    Decapitări după decapitări…iată de ce Alexandru Lăpușneanu se preda și astăzi, in scoli (o glumă amara, dar de actualitate).

  • Tu du-te și fă manevre cu Sosoaca.
    Nu visa structuristi precum cei din AUR.
    Cei cu mai putini neuroni vor alege Socoaca, cei mai bine mobilați vor tinde spre Terhes (care va da clasa tuturor, așezați unul peste altul, din orice pozitie).
    Tu nu visa cai verzi pe pereți. Ai dat în Aur cat ai putut, implicit în noi toți.

  • Intr-un oraș mare si plin de oameni culți , care cunosc istorie este greu să promovezi Aur.Cei puțini( nu Putini) veniți la sărbătoare au fost , de fapt , MULȚI.

  • Hadi bre, nu știți de glumă ? Manevră, nu ține mult ! Tot eu rămân .

  • Doar trădătorii mai votează hauru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`