Prima pagină » Culinar » Remediu de slăbit pentru cei care nu pot ţine dietă
Remediu de slăbit pentru cei care nu pot ţine dietă

Remediu de slăbit pentru cei care nu pot ţine dietă

02 mart. 2020, 11:53,
în Culinar

Timp de câteva săptămâni el funcţionează în corpul tău ca un burete ce curăţa toate toxinele din corp. Vei scăpa în acelaşi timp şi de excesul de colesterol şi totodată îţi va îmbunătăţi circulaţia sanguină.

Combinaţia de ingrediente este ideală şi o poţi prepara foarte rapid. Costurile sunt foarte mici şi e important ca orice persoană îşi poate permite aceasta cură. Poţi să încerci imediat din dimineaţa următoare şi vei simţi efectele într-o săptămână. Vei fi mai uşor, mail impede şi plin de energie.

Pentru acest amestec sunt necesare: o bucată de 4 cm de rădăcină de ghimbir proaspăt, 150 de grame de hrean proaspăt, un ardei iute (mic), 2 linguriţe de scorţişoară, 3 linguriţe de miere, sucul de la 4 lămâi, ½ linguriţă de bicarbonat de sodiu

Iată cum îl vei prepara! Spală bine şi curata coajă de ghimbir şi hrean. Curata seminţele de la ardeiul iute şi adaugă-l peste hrean şi ghimbir în blender. Amestecă-le puternic până vor forma o pastă. Adaugă apoi scorţişoară şi mierea. După ce devine totul o pastă omogenă, adauga zeama de la cele 4 lamai şi bicarbonatul. Produsul se poate păstra la frigider mai multe zile.

Iată care este tratamentul! Vei lua o singură linguriţă de 3-4 ori pe zi din acest amestec ca să beneficiezi de proprietăţile uimitoare ale acestui amestec (vei lua maxim 4 linguriţe pe zi – timp de 14 zile, cu pauză apoi de 7 zile, urmată de încă o perioadă de 14 zile de consum).

Important. Linguriţele din acest amestec trebuie consumate înainte de fiecare masă!

Remediu de slăbit pentru cei care nu pot ţine dietă

Notă: Acest amestec nu este indicat persoanelor care au probleme la stomac! Recomandăm începerea acestui tratament doar după efectuarea unor analize de sânge şi după consulatarea medicului generalist.

La ce ajută tratamentul? În primul rând acest tratament are efecte imediate asupra greutăţii corporale. Se pot pierde chiar şi 10 kg în prima lună.

Pe lângă asta, se vor observa o mulţime de beneficii pentru sănătate:– îţi va îmbunătăţi circulaţia;– îţi va aduce nivelul colesterolului la limita normală;– te va proteja de cancer;– îţi va creşte imunitatea;– te va proteja de apariţia diabetului zaharat.

Care este explicaţia? Este una foarte simplă: amestecul are în componenţa sa ingrediente uimitoare care îţi vor ajuta organismul.

Ghimbirul – conţine vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar şi minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu şi zinc. Este un bun calmant pentru durerile abdominale, pentru inflamaţii ale gâtului, febră, congestii respiratorii şi eliminare de mucozităţi.

De asemenea, ghimbirul oferă organismului vitalitate, ameliorează starea de greaţă şi vomă, calmează durerile în gât, tratează indigestia, balonarea, bronşită, are efect afrodisiac, favorizează secreţia bilei şi mobilitatea vezicii urinare, fiind un bun aliat în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Hreanul – este o plantă bogată în vitamina C, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2 şi are o abundenţă de potasiu, calciu, fier, magneziu şi fosfor, ce au capacitatea de a curăţa de întregul organism de toxine, stimulând dezvoltarea bacteriilor folositoare stomacului.

Ardeiul iute – accelerează metabolismul şi duce la arderea grăsimilor acumulate în organism. Capsaicina, un ingredient conţinut de ardei, stimulează sistemul nervos central, degajând căldura în organism, ceea ce va conduce la arderea rapidă a grăsimilor.

Scorţişoară – are proprietăţi puternice anti-inflamatorii şi antioxidante care o fac să fie considerată o plantă puternică vindecătoare. Ea are multe beneficii de sănătate dovedite, inclusiv reglarea zahărului din sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *