Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste pentru durerea de măsea. Leacuri eficiente din farmacia bunicii

Remedii naturiste pentru durerea de măsea. Leacuri eficiente din farmacia bunicii

21 iul. 2022, 12:12,
în Sanatate

Există numeroase remedii naturiste pentru durerea de măsea, însă nu toate sunt eficiente. Află, în articolul de astăzi, care sunt cele mai bune leacuri din bătrâni, care chiar funcționează.

Durerile de măsele sunt unele dintre cele mai greu de suportat dureri. Astfel, pentru a le preveni, trebuie să mergem la controale periodice la cabinetul medicului stomatolog și să avem grijă de dantura noastră.

Atunci când apare durerea de măsea este recomandat să mergi la medic pentru a o trata, însă, dacă nu poți ajunge la el, poți apela la ajutorul remediilor naturiste. Acestea te pot ajuta să scapi de durerea insuportabilă și să te bucuri, în continuare, de viață! Iată care sunt cele mai eficiente leacuri.

o femeie la medicul stomatolog

Durerile de măsele sunt unele dintre cele mai greu de suportat dureri.

Remedii naturistre pentru durerea de măsea

Leacurile băbești te pot ajuta să scapi de durerea de măsea instant. Printre acestea se numără vata înmuiată în alcool, cuișoarele, ceapa, usturoiul, lămâia, apa călduță cu sare și ceaiul de oregano.

Vata înmuiată în alcool

Vata înmuiată în alcool este un remediu foarte bun pentru durerea de măsea. Tot ce trebuie să faci este să înmoi un tampon de vată în spirt sau în alt tip de alcool și să îl aplici pe măseaua afectată. Durerea va dispărea în scurt timp.

Cuișoarele

Un alt leac băbesc, care și-a arătat eficiența de-a lungul timpului, este reprezentat de cuișoare. Pentru a scăpa de durerea insuportabilă, mestecă două-trei cuișoare sau înmoaie un tampon de vată în ulei de cuișoare, pe care să îl presezi pe măseaua bolnavă.

multe cuișoare pe o farfurie

Un alt leac băbesc care și-a arătat eficiența de-a lungul timpului este reprezentat de cuișoare.

Remedii naturiste pentru durerea de măsea: Ceapa

Ceapa este foarte bună pentru întărirea danturii. Este suficient să mesteci ceapă câteva minute pe zi și te vei bucura de o dantură rezistentă, fără dureri.

Usturoiul

Și usturoiul este extraordinar pentru durerea de măsea. Acesta este un cunoscut anestezic natural, care acționează cu rapiditate în zona dureroasă. Ia un cățel de usturoi, curăță-l și pune-l pe măseaua dureroasă.

Pentru dinți și nu numai, un obicei sănătos este acela de a mânca, zi de zi, câte un cățel de usturoi. În timp, vei scăpa și de sensibilitatea dentară.

Lămâia

Lămâia este bogată în vitamina C și, în același timp, este excelentă pentru durerile de dinți și de măsele. Chiar dacă este acidă, funcționează de minune în cazul durerilor. În fiecare dimineață, spală-ți gura cu sucul unei lămâi, pentru a elimina bacteriile și tartrul și pentru a avea o dantură sănătoasă.

Apa călduță cu sare

Dacă te confrunți cu dureri dentare, pune o jumătate de linguriță de sare într-un pahar cu apă caldă și amestecă bine. Folosește această soluție pentru a-ți clăti gura de mai multe ori pe zi.

o linguriță de sar eși un pahar cu apă

Dacă te confrunți cu dureri dentare, pune o jumătate de linguriță de sare într-un pahar cu apă caldă și amestecă bine.

Remedii naturiste pentru durerea de măsea: Ceaiul de oregano

Ceaiul de oregano este un leac foarte bun pentru durerile de măsele. Ia câteva frunze de oregano, pune-le într-o cană cu apă clocotită și lasă-le la infuzat pentru cinci minute. Lasă ceaiul să se răceacsă și, apoi, fă gargară cu acesta, de mai multe ori pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *