Prima pagină » Cancan ultimă oră » A răbdat cât a putut, dar în cele din urmă Gina Pistol a cedat! Ce a putut spune despre Inna și Delia

A răbdat cât a putut, dar în cele din urmă Gina Pistol a cedat! Ce a putut spune despre Inna și Delia

11 aug. 2023, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Gina Pistol se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră. Încă de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a atras de partea sa toate privirile, iar de-a lungul anilor a reușit să-și construiască o carieră de succes în lumea televiziunii.

De curând, Gina Pistol a făcut o serie de dezvăluiri pe rețelele sale de socializare.Vedeta și-a spus părerea sinceră despre mai multe vedete din țara noastră, printre care Inna și Delia.

Gina Pistol, părere sinceră despre Inna și Delia

Soția lui Smiley postează destul de des pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă. Tocmai din acest motiv, își ține întotdeauna fanii la curent cu privire la tot ceea se întâmplă în viața sa și împărtășește zilnic idei și impresii.

Un moment de sinceritate a avut și de curând, atunci când a vorbit despre Inna și Delia. Întoarsă de la sala de fitness, Gina Pistol a mărturisit că le admiră foarte mult pe Inna și Delia pentru siluetele lor, demne de invidiat.

Gina Pistol: „Când am văzut-o pe Inna cum arată”

A avut numai cuvinte de laudă la adresa îndrăgitelor cântărețe, ba mai mult decât atât, a făcut chiar și o glumă, spunând că poate să vorbească doar la adresa femeilor, dat fiind faptul că acum este căsătorită cu Smiley.

„Între timp am intrat puțin pe Instagram la „Noutăți” și mi-a apărut ultima postare a Innei. Mă gândeam să mai iau o gură de apă și mai intru să mai bag un antrenament că, mna, când am văzut-o pe Inna cum arată…mă duc să mai bag un antrenament (…) Și că tot vorbim despre femei mișto că acum, na, suntem femeie măritată nu pot să vorbesc despre bărbați mișto, în afară de bărbatul meu nu există altul…mie îmi place foarte mult, deși eu aș vrea să fiu mai slabă, îmi plac și fetele slabe băț, parcă toate hainele stau bine…băi, dar îmi place foarte mult cum arată Delia. E femeie așa cărnoasă, mie îmi place mult de tot cum arată Delia! Și Delia…ca și Ceușan arată bine. Băi, dar de ce stau eu în parcare și vorbesc despre femei?! ”, a povestit Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024