Prima pagină » Radio » Actualitate » Relu Pănescu, de la Survivor 2022, a rămas fanul „războinicilor”. Ce legătură are cu Hagi și Gică Popescu

Relu Pănescu, de la Survivor 2022, a rămas fanul „războinicilor”. Ce legătură are cu Hagi și Gică Popescu

04 apr. 2023, 11:29,
în Radio

Fostul concurent Relu Pănescu, de la Survivor România 2022, declară că a rămas fanul „războinicilor” și-l susține pe Dan Ursa. Decanul de vârstă al ediției anterioare a show-ului de supraviețuire continuă să se mențină în formă prin sport. În plus, mare fan al sportului rege, Relu Pănescu a avut ocazia să se întâlnească cu idoii săi, Hagi și Gică Popescu.

Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent din echipa Războinicilor, s-a bucurat de admirația publicului după ce a participat la Survivor România 2022. La un an de la aventura sa din Republica Dominicană, oamenii încă îl opresc pe stradă pe fostul „războinic” și îl roagă să facă poze cu ei.

Relu Pănescu, de la Survivor 2022, a rămas fanul „războinicilor”

În 2022, Relu Pănescu a participat la cea mai grea competiție de supraviețuire și a demonstrat că poate face față provocărilor cu brio. Acesta a reușit să reziste 13 săptămâni în jungla dominicană, slăbind nu mai puțin de 14 kilograme. Fostul deputat a trăit la maximum aventura Survivor, care i-a schimbat total viața.

În prezent, Relu Pănescu susține că a rămas fanul „războinicilor”, iar la această ediție a Survivor îl susține pe nimeni altul decât Dan Ursa. Fostul deputat a precizat că directorul de vânzări este preferatul lui din sezonul 4, deoarece îi apropie vârsta, asumarea totală și determinarea.

„Dan Ursa este hotărât, nu se teme de nimic, empatic, modest, calculat, rezervat, bun orator, nu se preface, nu este fals, nu face alianțe, nu caută să epateze”, a spus Relu Pănescu despre preferatul său.

Cum se menține în formă Relu Pănescu

După ce a participat la Survivor 2022, Relu Pănescu a continuat să se menține în formă prin sport. În vârstă de 51 de ani, fostul concurent merge des la sala de fitness și este fan al fotbalului. Ba chiar acesta a avut ocazia să se întâlnească cu idolii săi Gică Hagi și Gică Popescu!

Relu Pănescu a vorbit despre experiența întâlnirii cu cei doi titani ai fotbalului, chiar pe pagina sa de socializare. A declarat că vorbele sunt de prisos, pentru a oglindi sentimentele trăite alături de acești doi fotbaliști de istorie, care au un caracter aparte și o modestie uluitoare.

„M-au lăsat cu gura căscată, încercând să-mi controlez până și respirația pentru a savura din plin fiecare moment, petrecut împreună cu ei”, a povestit fostul „războinic”.

Ce a făcut cu banii câștigați la Survivor

Antreprenorul din Arad se află în prezent la a doua căsătorie. Relu Pănescu are două fiice, în vârstă de 4 și, respectiv, 19 ani. Relu Pănescu de la Survivor și-a luat casă nouă în 2021, chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană.

În ceea ce privește banii câștigați la Survivor 2022, respectiv 13000 de euro, aceștia au mers direct la soția lui, cadou. Relu Pănescu a fost cel mai în vârstă concurent, până acum, de la Survivor, acesta slăbind 14 kg în timpul provocării din Dominicană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *