Prima pagină » Actualitate » Relatia secreta a medicului Onofriescu cu aceasta femeie a iesit la iveala. Este chiar prietena sotiei
Relatia secreta a medicului Onofriescu cu aceasta femeie a iesit la iveala. Este chiar prietena sotiei

Relatia secreta a medicului Onofriescu cu aceasta femeie a iesit la iveala. Este chiar prietena sotiei

02 mart. 2015, 21:55,
Sorin Pavelescu, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:484878;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Ani de zile au reusit sa tina departe de ochii lumii aceasta relatie @ Prof. dr. Mircea Onofriescu a fost obligat sa-i accepte totul @ Asistenta medicala l-a cunoscut pe fostul manager al Maternitatii Cuza Voda din Iasi prin intermediul sotiei acestuia

Ocupa functii de conducere in cadrul Maternitatii Cuza Voda din Iasi si sunt mana in mana cu medicii care ocupa postul de sef de sectie. Nicio asistenta medicala nu are tupeul sa se puna rau cu ele daca vor sa aiba un trai bun la locul de munca. Niciuna nu-si doreste sa fie in vizorul asistentelor sefe din sectiile de obstetrica, ginecologie, sala de nasteri, lehuze. Postul de asistent medical sef ar trebui sa fie ocupat de o persoana cu experienta, cu calitati profesionale, manageriale. Se pare ca la Maternitatea Cuza Voda din Iasi unele asistente medicale au fost promovate pe alte criterii si au reusit sa se mentina profitand de anumite situatii sau facand anumite compromisiuri.

Din vanzatoare la Altex, sefa la maternitate

La Clinica I, asistenta medicala sefa este Maria Rusu. Aceasta lucreaza in cadrul unitatii medicale de 4-5 ani. Conform unor surse, Maria Rusu a lucrat ca vanzator la Altex inainte de a ajunge infirmiera la nou-nascuti la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. A reusit repede sa ocupe un post de asistent medical. O perioada a disparut din unitatea medicala, fiind plecata in concediu fara plata, dupa cum a spus unul dintre medicii din clinica, si cand a revenit la munca a fost promovata pe un post de asistent medical la lehuze. Pentru a ocupa postul de asistent sef a fost promovata de asistenta sefa de la Clinica a IV-a.

Sora secretarei sefe de la UMF, sefa la Clinica a II-a

Postul de asistent sef la Clinica a II-a este ocupat de Mioara Cernea, care lucreaza de peste 15 ani in cadrul unitatii medicale. Nici promovarea acesteia nu este intamplatoare. Tot din surse s-a aflat ca asistenta medicala Cernea este sora secretarei sefe de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Gr.T. Popa din Iasi, Gabriela Cuciureanu. Ani de zile, aceasta a fost secretara sefa la Facultatea de Medicina din cadrul universitatii, fiind promovata de curand ca secretar sef pe universitate. Poate din acest motiv, prof. dr. Mircea Onofriescu, fostul manager, a fost obligat, intr-un fel, sa accepte promovarea Mioarei Cernea pe postul de asistent medical sef. Si aceasta a avut sustinere din partea asistentei sefe de la Clinica a IV-a.

Protejata profesorului Onofriescu

Poate cea mai importanta numire in functia de asistent medical sef este cea a asistentei Adriana Tirigan, o persoana extrem de apropiata de prof. dr. Mircea Onofriescu. Toti din maternitate stiu de ce a fost promovata asistenta medicala Tirigan si cat de mult ii datoreaza familia Onofriescu. Aceasta ocupa functia de sefa la Clinica a IV-a. In luna august 2002 presa din Iasi, dar si din Galati, prezenta un accident rutier cumplit care s-a petrecut pe raza judetului Galati. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent intr-un copac de pe marginea drumului. Politistii sositi la fata locului au spus ca soferul avea o viteza mult prea mare fata de limita legal admisa. In urma accidentului, o fetita de 16 ani care se afla in masina si-a pierdut viata. Soferul era medicul stomatolog Gabriela Stefan, sotia prof. dr. Mircea Onofriescu. In masina se afla fiica acesteia, fetita care a decedat, si asistenta medicala Adriana Tirigan, pe atunci asistenta la cabinetul stomatologic al dr. Gabriela Stefan. Conform unor surse, au urmat luni de suferinta pentru asistenta medicala care a avut nevoie de spitalizare de durata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi si apoi la Clinica de chirurgie plastica din Spitalul de Urgente de atunci. Tot surse din spital au precizat ca prof. dr. Mircea Onofriescu i-a oferit un post de asistent medical la maternitate, pentru ca, in urma accidentului, asistenta medicala nu a depus plangere impotriva sotiei acestuia. De la neonatologie, Adriana Tirigan ajunge la lehuze si apoi trece ca sefa la gravide. Se pare ca fostul manager Onofriescu a fost nevoit sa accepte orice propunere facuta de asistenta medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *