Prima pagină » Cancan » “Relația perfectă” dintre Iulia Albu și Mike și-a arătat adevărata față la America Express, pe Drumul Soarelui

“Relația perfectă” dintre Iulia Albu și Mike și-a arătat adevărata față la America Express, pe Drumul Soarelui

25 oct. 2023, 09:12,
în Cancan

Iulia Albu (42 de ani) a participat la competiția America Express – Drumul Soarelui împreună cu partenerul ei cu care are „relația perfectă”, Mike. Deși nu cunosc multe detalii despre bărbatul din viața celebrității, cei doi apar adesea ca un cuplu perfect.

Mike, pe numele real Mihai Alexandru, lucrează în domeniul marketingului și publicității, și a locuit o perioadă în Londra, dar s-a întors în România pentru a fi alături de iubita sa.

„Am alături un om care are foarte mare încredere în mine, care-mi poate spune și când greșesc și când fac lucrurile bine, și pe care-l ascult. Ceea ce e un lucru important. El lucrează cu mine în anumite proiecte, dar nu în televiziune. Dar ne sfătuim”, spunea, cu ceva timp în urmă, Iulia Albu pentru playtech.ro.

“Relația perfectă” dintre Iulia Albu și Mike și-a arătat adevărata față la America Express

În competiția America Express – Drumul Soarelui, Mike a atras atenția prin abilitatea sa de a vorbi perfect limba spaniolă. În contrast cu alți concurenți care glumeau și spuneau că au învățat-o din telenovele precum Marimar, Mike nu doar că o vorbea fluent, ci și cu un accent autentic.

Iulia Albu, mândră de partenerul ei, a făcut câteva declarații în acest sens în testimonialul la începutul sezonului. „El este Mike și este al meu, fetelor”, a spus stilista.

După ce echipele au început competiția, au apărut tensiuni între Iulia Albu și partenerul ei, Mike. Cei doi au avut o ceartă în care au strigat unul la celălalt, iar bărbatul i-a adresat câteva remarci neplăcute iubitei sale, fără să mai țină cont de camerele de filmat.

În încercarea de a menține aparențele, Iulia Albu a continuat competiția cu zâmbetul pe buze, dar în cele din urmă și ea a cedat. Conform informațiilor de pe spynews.ro, Iulia Albu a spus: „Nu mai striga și nu mai înjura, că se înregistrează pe cameră”.

Enervat din cauza faptului că nu găseau transport, că au fost nevoiți să îndeplinească misiuni dificile și să-și care o bună bucată din drum bagajele cu care au venit din România, Mike a fost pe punctul de a ceda. „Hai să mergem acasă. Punct. Că nu este nicio dramă”, a spus Mike.

Însă conflictul dintre cei doi nu s-a încheiat nici la misiunea pe care au avut-o de făcut într-o mină din Columbia. Acolo, neînțelegând exact ce trebuie să facă, iubitul Iuliei Albu a spart un obiect de decor. Mai târziu, când au fost cazați de niște localnici, el a făcut o serie de comentarii negative la adresa calităților de mămică pe care le are Iulia Albu, spunând că, de fapt, el este cel care gătește acasă.

Cum au reacționat fanii emisiunii

Observând modul în care se exprimă și se comportă alături de iubita sa, Iulia Albu, fanii emisiunii i-au trimis numeroase mesaje lui Mike prin intermediul contului oficial de Instagram al America Express – Drumul Soarelui.

Relația dintre Iulia Albu și Mike a trecut prin momente grele, de-a lungul show-ului America Express. Cu toate astea cei doi par că nu s-au lăsat influențați de părerile publicului și își trăiesc liniștiți viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *