Prima pagină » Cancan ultimă oră » Relația Laurei Giurcanu cu TJ Miles și cu ceilalți concurenți. Vedeta face destăinuiri din culisele emisiunii Survivor România

Relația Laurei Giurcanu cu TJ Miles și cu ceilalți concurenți. Vedeta face destăinuiri din culisele emisiunii Survivor România

13 apr. 2022, 20:02,
în Cancan ultimă oră

După ce a fost eliminată din emisiunea Survivor România, Laura Giurcanu a început să facă dezvăluiri din culisele emisiunii. Vedeta a vorbit în cadrului unei emisiuni despre experiența de care a avut parte, dar nu a ezitat nici să își spună părerea sinceră despre fiecare concurent.

Laura Gircanu a făcut pare din echipa Faimoșilor de la Survivor. Vedeta nu a participat doar la Survivor România, ci în urmă cu zece ani, a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu”.

Relația Laurei Giurcanu cu TJ Miles și cu ceilalți concurenți

Laura Giurcanu a dezvăluit care a fost relația sa cu TJ Miles. După ce l-a considerat foarte apropiat, l-a auzit când o bârfea împreună cu Emi și a decis să rupă relația de prietenie.

„Eu mă depărtasem de TJ și Emil. Eu în ultimele zile nu mai petreceam timp nici cu Emil, nici cu TJ, pentru că am auzit cum Emil îl bârfea pe TJ, deși îl considera „fratele lui”. Nu mai puteam să îl ascult: vorbea cu mine despre cineva, cu altcineva despre mine. Eu nu port pică nimănui. Ei erau „frați activi”, mie mi s-a părut ciudat că și TJ i-a reproșat ce i-a reproșat lui Emil, că aia era problema mea, eu nu i-am zis lui TJ să nu fie prieten cu Rengle. Apoi a început să zică și el că și pe mine mă bârfea. Și atunci m-am îndepărtat și de TJ”, a spus Laura Giurcanu.

Nici restul concurenților nu au scăpat de cuvintele Laurei Giurcanu. Vedeta a avut câte ceva de spus despre fiecare concurent de la Survivor România.

„Tonciu: a greșit emisiunea, Zmără: un luptător, CRBL: un hipster, Elena: curaj Emil: culoare, Mari: descoperire de sine, Marian: un copil de 40 de ani, Natalia: veselie, Otilia: o fată ok, Radu Itu: pălărierul nebun, Robert: nu l-am cunoscut suficient, Roxana: eu credeam că este puternică, cerebrală și mișto, dar am văzut contrariul, TJ: e un om OK: show, Xonia: o fată mișto”, a fost caracterizarea Laurei Giurcanu în emisiunea La Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`