Prima pagină » Cultural » Reîncepe scandalul între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua? Ce a declarat artistul 

Reîncepe scandalul între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua? Ce a declarat artistul 

31 iul. 2024, 12:40,
BZI.ro, în Cultural

Scandalul între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua este pe cale să reînceapă. Cântărețul nu s-a mai putut controla și a atacat-o pe fosta sa soție. Artistul a vrut să-i trimită un mesaj tăios după ce cântăreața a făcut publice detalii despre căsnicia lor.

În prezent, Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa, Daniela Iliescu. Împreună au un fiu, pe micuțul Milan. Deși acum și-a găsit fericirea în brațele altor persoane, mulți își amintesc de perioada în care cântărețul de muzică de petrecere a fost căsătorit cu cunoscuta interpretă Carmen de la Sălciua. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit și au decis să divorțeze în 2019.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt separați de cinci ani de zile

Chiar dacă au trecut aproape 5 ani de când au decis să meargă pe căi separate, se pare că conflictele dintre ei nu s-au încheiat. Recent, fosta soție a lui Culiță Sterp a fost invitată la un podcast, unde a discutat despre căsnicia lor anterioară.

Artista a dezvăluit mai multe detalii despre relația pe care au avut-o, lucru care l-a supărat pe fostul ei partener.

Reîncepe scandalul între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua?

După ce a văzut declarațiile făcute de fosta sa parteneră, Culiță Sterp a explodat. Pentru câteva momente, cântărețul de muzică de petrecere s-a pus în locul actualului soț al lui Carmen de la Sălciua și a spus că, dacă partenera sa ar face ceva similar, el nu ar putea accepta. De asemenea, Culiță se întreabă de ce fosta soție continuă să vorbească despre el. Aceasta situație îl deranjează foarte mult, mai ales având în vedere că nu mai au legături de șapte ani și fiecare și-a refăcut viața personală.

„Eu dacă am trecut peste și dacă au trecut atâția ani, că au trecut vreo 6-7 ani de când ne-am despărțit și nu mai avem treabă unul cu altul, ea de ce nu a trecut peste? De ce nu poate să uite trecutul? De ce nu poate să-și vadă de treaba ei, să-și vadă de familia ei, așa cum îmi văd eu.

A fost atunci, a trecut, de ce să trăim în trecut, pentru că cel mai frumos e prezentul.(…) De ce nu vorbește despre bărbatul ei? De ce vorbește despre mine după atâția ani de zile?”, a fost mesajul răspicat transmis de Culiță Sterp, după ce Carmen de la Sălciua a vorbit public despre relația lor.

Chiar dacă au trecut cinci ani de când și-au spus adio, scandalul între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua pare să reînceapă. Cel puțin așa a lăsat de înțeles artistul în urma declarațiilor pe care le-a făcut recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
31 iulie 2024
31 iulie 2024