Prima pagină » Actualitate » Reguli noi la aeroport! Limită de timp pentru îmbrățișări de rămas bun
Reguli noi la aeroport! Limită de timp pentru îmbrățișări de rămas bun

Reguli noi la aeroport! Limită de timp pentru îmbrățișări de rămas bun

24 oct. 2024, 07:30,
Mirela Gabriela Todosi în Actualitate

Reguli noi la un aeroport internațional! Este vorba despre Aeroportul Internaţional Dunedin din Noua Zeelandă, care i-a surprins pe pasageri cu un mesaj surprinzător montat chiar în fața terminalului. S-a impus limită de timp pentru îmbrățișări de rămas bun.

Reguli noi la aeroport!

Aeroportul Dunedin din Noua Zeelandă a impus o regulă neașteptată pentru pasageri. Este vorba despre o limită de timp de trei minute pentru îmbrățișările de rămas bun în zona terminalului, limită care are scopul de a împiedica eventualele aglomerări și blocaje în trafic.

,,Timp maxim de îmbrăţişare: 3 minute. Pentru despărţiri mai afectuoase, vă rugăm să folosiţi parcarea.”, avertizează semnul instalat recent, care se adresează pasagerilor şi apropiaţilor acestora.

Regula de pe Aeroportul Dunedin a devenit virală în mediul online și a stârnit discuții printre internauți. Unii nu au fost de acord cu limita impusă, iar alții s-au amuzat copios după ce au aflat că sunt interzise îmbrățișările de rămas bun mai mult de 3 minute.

,,Anunţul este în conformitate cu branding-ul nostru – un mod uşor excentric şi amuzant în care transmitem un mesaj.”, a declarat directorul general de dezvoltare al aeroportului, Megan Crawford.

La ce trebuie să fie atenți cei care călătoresc cu avionul

Un zbor cu avionul presupune respectarea mai multor reguli pentru o călătorie în condiții bune și relaxante. De la vestimentație, documentele necesare și până la comportamentul la bord, toate contează pentru un zbor plăcut cu avionul.

Atunci când pasagerii urcă în avion și se pregătesc de călătorie, sunt întâmpinați de stewardese, care îi salută și le urează zbor plăcut. În realitate, acest fapt ascunde altceva. Stewardesele analizează comportamentul călătorilor și analizează posibilele probleme. Stewardesele pot observa pasageri care ar putea fi sub influența alcoolului, persoane care par excesiv de anxioase sau bolnave, dar și persoane agresive sau agitate. De asemenea, stewardesele sunt instruite să observe interacțiunile dintre pasageri.

Atunci când începe îmbarcarea, stewardesele analizează atent persoanele care se urcă la bordul avionului, iar astfel își pot da seama cum va decurge călătoria. Este un moment în care atenția la detalii face diferența dintre un zbor liniștit și unul problematic. De la starea de spirit a pasagerilor, la felul în care se îmbracă, dacă au consumat sau nu alcool înainte de zbor sau dacă se află într-o situație vulnerabilă, toate aceste lucruri sunt atent observate de stewardese.

Pasagerii trebuie să fie atenți și la documentele de călătorie. Orice greșeală poate duce la pierderea biletului și la anularea zborului. La fel de importantă este și vestimentația pasagerilor din avion. Când vine vorba de alegerea ținutei perfecte pentru călătoriile cu avionul, confortul este cel mai important. Blugii sunt pe lista preferințelor vestimentare când vine vorba de o călătorie cu avionul. Multe persoane se îmbracă în blugi, însă greșesc enorm. Deși blugii sunt o piesă vestimentară extrem de populară și versatilă, s-ar putea să nu fie cea mai inspirată alegere pentru călătoriile cu avionul. Blugii, mai ales cei skinny sau confecționați din denim rigid, pot deveni inconfortabili în timpul unui zbor lung. Materialul denim poate restricționa circulația sângelui și provoca senzația de picioare grele. Sunt recomandate hainele lejere, din materiale de bumbac. Încălțămintea trebuie să fie și ea adecvată călătoriei.

Regulile pentru pasagerii din avion au rolul de a asigura o călătorie plăcută și un zbor fără incidente. Există însă și reguli care declanșează controverse, cum este în cazul Aeroportului Dunedin din Noua Zeelandă. Conducerea a stabilit o nouă regulă pentru călători. Aceștia au un timp limită de 3 minute pentru îmbrățișările de rămas bun. Mesajul haios îi mai avertizează pe pasageri să folosească parcarea dacă simt nevoia să petreacă mai mult timp pentru a se despărți de rude pe aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`