Prima pagină » Cancan » Regretă Jador că a participat la Survivor All Stars? ”M-am dus ca un pește judecat după capacitatea lui de a se urca în copac”

Regretă Jador că a participat la Survivor All Stars? ”M-am dus ca un pește judecat după capacitatea lui de a se urca în copac”

16 apr. 2024, 14:37,
în Cancan

Jador se declară dezamăgit de Survivor All Stars. Artistul regretă participarea la competiție și face dezvăluiri tulburătoare despre experiența sa în Republica Dominicană.

Cântărețul a trăit o experiență dezamăgitoare, departe de așteptările sale și ale fanilor.

Regretă Jador că a participat la Survivor All Stars?

Jador trăiește o nouă dezamăgire la Survivor All Stars, fiind eliminat controversat și punând sub semnul întrebării participarea sa.

Recent, artistul a dezvăluit motivele revenirii la Survivor All Stars. Cancan.ro l-a intervievat pe artist pentru a afla ce l-a determinat să participe din nou la competiție.

Răspunsul artistului a fost unul complet neașteptat. „De prost. Sincer, îmi pare rău că m-am dus, cumva. Dar totuși nu îmi pare”, le-a dezvăluit Jador celor de la cancan.ro.

De ce regretă artistul însă că a participat la Survivor All Stars? El recunoaște că acolo a fost judecat altfel, deși calitățile sale sunt ceva mai diferite „Pentru că m-am dus acolo ca un pește judecat după capacitatea lui de a se urca în copac. Nu sunt bun la asta, trebuie să stau în apă, adică în muzica mea”, a mai completat acesta.

Jador nu își mai dorește să participe prea curând la alte show-uri

Artistul anunță că nu va mai participa la emisiuni precum Survivor All Stars, Survivor România sau alte show-uri, considerând că nu i se potrivesc.

El a mai povestit sursei citate că doar dacă va exista un proiect tv care să-i placă prea mult, va accepta. În rest, artistul recunoaște că nu prea este bun la așa ceva. „Dacă o să mai vină vreun proiect TV, cine știe cum să-mi placă să mai pot accepta. În rest, nu sunt bun”, a mai adăugat el, potrivit fanatik.ro.

Artistul pune muzica pe primul plan, renunțând la emisiuni TV precum Survivor și concentrându-se pe proiecte muzicale, analizând cu prudență eventualele propuneri viitoare.

Cum și-a testat Jador logodnica

Din dorința de a avea alături de el o femeie dezinteresată de succesul și faima sa, Jador a supus-o la teste pe Oana Ciocan la începutul relației. Astfel, artistul i-a spus că tot ceea ce are, casa, mașina și cele mai de valoare bunuri sunt, de fapt, închiriate sau în rate.

„Am testat-o pe Oana. Ne-am cunoscut și i-am zis că am casa cu chirie, studioul cu chirie, mașina în rate, că tot ce am eu nu e al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta. Vreo lună am făcut asta, până când m-am îmbătat și i-am zis că totul este al meu. Asta când am început să simt eu că am încredere în ea și că s-ar bucura pentru mine”, a spus Jador în podcastul lui Jorge.

De curând, Jador a povestit despre faptul că regretă participarea la Survivor All Stars și că își dorește să își îndrepte atenția mai mult spre muzică și familie.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024