Prima pagină » Local » Reglare de conturi, la o nuntă din Iași! Un interlop și-a făcut apariția la petrecere cu o cagulă pe față și cu o sabie! În urma incidentului, 3 indivizi vor da socoteală în instanță – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Reglare de conturi, la o nuntă din Iași! Un interlop și-a făcut apariția la petrecere cu o cagulă pe față și cu o sabie! În urma incidentului, 3 indivizi vor da socoteală în instanță – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

06 nov. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

Trei membri ai lumii interlope ieșene vor da socoteală în instanță, după un incident extrem de grav. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Ștefan Andrei Boncu, Silviu Iulian Gîtlan și Constantin Fulger Gangal. Acuzațiile aduse de către anchetatorii ieșeni în acest caz sunt cele de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Anchetatorii spun că întreg scandalul a izbucnit în timpul unei nunți

La o nuntă care a avut loc în Iași s-a petrecut și o reglare de conturi. Un interlop și-a făcut apariția la petrecere cu o cagulă pe față și cu o sabie! În urma incidentului, 3 indivizi vor da socoteală în instanță. Astfel, 3 membri ai lumii interlope ieșene vor da explicații după un incident extrem de grav. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Ștefan Andrei Boncu, Silviu Iulian Gîtlan și Constantin Fulger Gangal. Acuzațiile aduse de către anchetatorii ieșeni în acest caz sunt cele de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Mai exact, Ștefan Andrei Boncu este acuzat de toate cele 3 infracțiuni, în vreme ce ceilalți doi indivizi sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ștefan Andrei Boncu, Silviu Iulian Gîtlan și Constantin Fulger Gangal, acuzați că au participat la reglarea de conturi

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

„În cauză s-a reținut că, în dimineața zilei de 31 august 2021, aflându-se în fața salonului unui restaurant din municipiul Iași, inculpații Ș.A.B., C.F.G. și S.I.G. au comis acte de violență asupra mai multor bunuri ce se aflau pe terasa restaurantului, lovind și doborând mai multe mese și scaune, spărgând sticle și pahare prin lovirea de pământ.

Ulterior, inculpatul Ș.A.B. a revenit cu autoturismul în parcarea aceluiași restaurant, a coborât de pe locul pasagerului dreapta-față, având fața acoperită, în mâna stângă ținând o sabie, iar, în mâna dreaptă, un spray lacrimogen, ocazie cu care a folosit aceste obiecte pentru a amenința și fugări alte persoane, cărora le-a pulverizat spray lacrimogen în zona fețelor, tulburând ordinea și liniștea publică”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Procurorii: „Și-a scos organele genitale și a simulat un act sexual, în fața restaurantului!”

Pe de altă parte, anchetatorii ieșeni susțin că unul dintre inculpați a comis și acte de exhibiționism.

„Cu aceeași ocazie, inculpatul Ș.A.B. a comis acte de exhibiționism, expunându-și organele genitale și simulând un act sexual, în timp ce se afla în fața salonului restaurantului, fiind observat de mai multe persoane. Prin ordonanțele organelor de cercetare penală, din datele de 13 septembrie, respectiv 15 septembrie 2021, cei 3 inculpați au fost reținuți pentru 24 de ore, dispunându-se ulterior față de aceștia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, măsură preventivă sub care au fost trimiși în judecată de către procuror. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *