Prima pagină » Local » Reglare de conturi între președintele AUR George Simion și primarul Iașului Mihai Chirica! „Trebuie să își controleze ieșirile impulsive și paranoia”

Reglare de conturi între președintele AUR George Simion și primarul Iașului Mihai Chirica! „Trebuie să își controleze ieșirile impulsive și paranoia”

29 iul. 2024, 14:12, 8 ,
BZI.ro, în Local

Reglare de conturi între George Simion și primarul Iașului Mihai Chirica. Reacția președintelui AUR după ce edilul a publicat un mesaj împotriva lui

Recent președintele AUR George Simion a mers în cartierul unde locuiește edilul Mihai Chirica pentru a vedea zona în care acesta deține un teren și o casă. Însă, după ce a aflat că până la imobilul primarului există doar un drum privat acesta a mers în cartierul rezidențial iar vecinii l-au îmbrâncit și dat afară. După ce liderul AUR a publicat pe pagina personală de socializarea un video în care se vede cum vecinii lui Mihai Chirica îl agresează, edilul a avut o reacție nepotrivită.

Reglare de conturi între președintele AUR George Simion și primarul Iașului Mihai Chirica

După ce liderul AUR, George Simion a publicat pe pagina personală de socializarea înregistrarea video în care vecinii edilului Mihai Chirica îl îmbrâncesc și îl dau afară din cartier, Mihai Chirica a avut o reacție nepotrivită. Acesta și-a felicitat vecinii pentru reacție, practic a aprobat agresivitatea acestora, lucru total nepotrivit pentru o persoană care deține funcția de primar.

”Sunt Mihai Chirica, primarul Iașului. Scriu din Chișinău, unde am sărbătorit Imnul Național al României la Muzeul de istorie al Republicii Moldova, un eveniment remarcabil, beneficiind de prezența ambasadelor acreditate și foarte mulți spectatori. Am privit aceste filmări și regăsesc imaginea unui cetățean care a reușit să stârnească ura unor oameni care nu fac politică, oameni care muncesc, care își văd de familie. Nu am spus nimic despre acest individ dar cred că a venit timpul. Este un mare trădător al intereselor românilor de peste tot, a făcut tot posibilul să fie alungat din Moldova , am fost cu el acolo și a făcut tot ce putea să fie declarat persoană indezirabilă! Crezând că avem idealuri comune, patriotice, unioniste l-am susținut, dar s-a dovedit că este un trădător al lor. Trebuia să-i fiu naș de cununie (cu alta doamnă) dar mi-am dat seama că este un caracter sărac. Mă bucur că vecinii mei ,care trăiesc decent, i-au dat o lecție pe care ar trebui să o țină minte. Îmi este rușine, îmi pare rău și îmi cer iertare de la toți cei cărora le-am cerut încredere și sprijin pentru mișcarea romanescă Acțiunea 2012! Îmi este deosebit de rău să mă gândesc că am făcut cu acest individ strategii românești de țară în sediul Basarabia e România de lângă Ministerul român al sănătății! Îmi este groază să mă gândesc câți români a înșelat în țara și în diaspora și mă angajez să repar acestea! Vă rog să mă iertaţi cei care mi-ați dat încredere lângă Simion, dar s-a umplut paharul! Este prima oară când scriu aici dar și ultima”, a fost reacția edilului Mihai Chirica.

Mai mult decât atât, după publicarea mesajului, edilul a ținut să precizeze faptul că George Simion l-ar fi blocat pe pagina de socializare.

George Simion: ”Nu pot să cred că minte cu așa o nonșalanță”

Liderul AUR, George Simion a transmis faptul că a fost surprins de reacția edilului Mihai Chirica. Acesta susținând faptul că primarul Iașului a mințit inclusiv în ceea ce privește dorința liderului AUR de a-l avea pe Mihai Chirica drept naș de cununie.

”Domnul Chirica ar trebui să asculte de responsabilii de comunicare pe care îi are și să nu mai posteze noaptea. Nu îmi dau seama dacă a fost un exces bahic sau ca de obicei un exces de furie. Primarul Iașului trebuie să își controleze ieșirile impulsive și paranoia. Nu l-a blocat nimeni și nu îi sunt dator cu nimic în încercarea lui de a se agăța de un trecut în care el căuta să profite de cauza Basarabiei pentru a obține voturi. Nu are sorți de izbândă. Primarul Iașului trebuie să dea explicații de ce fiul său la vârsta de un an are în proprietate un teren și case evaluate la 250.000 de euro și să explice de ce în Iași sunt tot mai multe cazuri de drumuri care ar trebui să fie publice sunt transformate în drumuri private, sunt privatizate. Legislația în vigoare este foarte clară în acest subiect și Iașul este unul dintre puținele locuri unde este încălcată. Am recitit mesajul lăsat de primarul Iașului și din păcate văd că situația lui mentală s-a deteriorat și are halucinații probabil. Nu pot să cred că minte cu așa o nonșalanță. Nu trebuia să îmi fie naș la nici o cununie, nu l-a chemat nimeni, nu l-a invitat nimeni și relația mea cu Mihai Chirica a fost una strict profesională care s-a terminat în 2020 când dânsul a ales să intre în echipa lui Klaus Werner Johannis. Primarul Chirica nu este la prima postare în care face referiri la mine. Prima a avut-o în 2021 atunci când m-a amenințat că trebuie să îi uit numărul. Trebuia să mi-l uite și el căci duminică seară (n.r. 28 iulie 2024) mi-a trimis mesaje amenințătoare despre cum o să înfund pușcăria și despre cum ar trebui copiii noștri să se joace împreună”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Este de reliefat faptul că prin publicarea mesajelor pe pagina personală a liderului AUR, Mihai Chirica și-a ieșit din zona de confort și a început să fie activ pe rețelele de socializare.

Comentarii
  • Cea mai mare escrocherie post Caritas / Liderul AUR promite case de 35.000 de euro și reducerea dobânzilor la credite

    ”Nu pot să cred că minte cu așa o nonșalanță” ei minte cu nonsalanta… ti-a traso, asta e. la urma urmei tu Simioane, escrocule, ti-ai cautato cu lumanarea. daca zadaresti leul cu batul prin cusca la un moment dat o sa te zgaraie. si nu inteleg de ce tu ca senator umbli de-an pulea prin tara, cand locul tau e in parlament sa legiferezi legi ca pentru asta esti platit cu 10.000 EUR pe luna din banii pulimii, tu umbli bleambura prin tara si provoci in stanga si-n dreapta, poate poate mai pun niste fraieri botul la jocurile tale murdare si sa te voteze la toamna.

  • Escrocul nu e ăla prost, prost e ăla care îl votează și este fraierit. Se numește șoșoc haurar genul ăla de prost analfabet funcțional.

  • Inginer constructor

    Programul lui Simion este tehnic fezabil, daca statul vine cu terenul si utilitatile. Am 18 ani de meserie si 11 de cand am firma. Stiu ce vorbesc.
    Inca un aspect, de care multa lume nu stie. Calitatea. Cand lucrezi pentru dezvoltatori, acestia te forteaza sa te abati de la proiect. Nu pune aia, sau pune mai putin, nu mai fa aia, ca merge si asa. Nu ai ce face, pentru ca daca refuzi, reziliaza contractul si ia pe altul, mai maleabil. O sa spuneti ca dirigintele de santier trebuie sa se opuna. Cum sa se opuna, cand este platit tot de dezvoltator?

  • Se ceartă un hoț cu un escroc.

  • ciomârtanii lui Chirica

    Gâtu mă-tii de vagaboandă, de unde ai tu drum privat în orașul ăsta?

  • locuitor la bloc

    Ma , dar nu mai scrieti niciun articol de eficientizarea termica ???Nu va mai intereseaza nici PNRR ul nici piederile de caldura , nici panourile solare ?
    NIMIC , NIMIC, ?
    oare banii de PNNR s-au suc in drumurile astea private ?

    • Pt. D-nul inginer constructor. Ca ce chestie sa dea statul gratis terenul si utilitatile? Tie ti-a dat cineva ceva gratis la viata ta?
      Si care sunt criteriile pentru care dai la unii si la altii nu? Dai doar la cei care-l voteaza pe Simion? Crezi ca daca ajunge Simion presedinte o sa faca la tot romanul case gratis? Esti tampit sa crezi asta. Asta cere bani de la oamenii din partid, bani grei nu asa, le promite functii de deputat, primar, CJ si apoi ii lasa cu ochii in soare. Daca vrei iti dau si nume de oameni fraieriti.
      Chiar nu se sesizeaza DNA-ul?

  • Chirica daca nu ar fi primar susținut de PNL ar fi înfundat demult pușcăria !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *