Prima pagină » Local » Reglare de conturi intre interlopi la Iași! Un tânăr şi-a lăsat BMW-ul în mijlocul străzii după ce a fost ameninţat cu moartea! În maşina abandonată au fost găsite o sabie și o macetă – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

Reglare de conturi intre interlopi la Iași! Un tânăr şi-a lăsat BMW-ul în mijlocul străzii după ce a fost ameninţat cu moartea! În maşina abandonată au fost găsite o sabie și o macetă – EXCLUSIV/FOTO, VIDEO

20 dec. 2021, 06:49,
BZI.ro, în Local

Momente dee groază pentru un tânăr din Iași care a fost ameninţat cu moartea. Bărbatul se afla în zona Piaţa Unirii unde oprise pentru a schimba o sumă de bani. Totuşi, la fața locului au venit alţi indivizi care l-au ameninţat cu moartea. De altfel, în maşina abandonată au fost găsite mai mare multe arme albe printre care şi o sabie şi o macetă.

Totul a început în momentul în care tânărul, alături de alţi prieteni s-au oprit pentru că primul să se ducă să schimbe o sumă de bani. Poliţiştii ieșeni îi caută pe ceilalţi indivizi implicați în scandal.

Un tânăr şi-a abandonat BMW-ul în mijlocul străzii după ce a fost ameninţat cu moartea

Așadar, toată povestea a început în cursul nopţii de duminică spre luni, în zona Piața Unirii. Tânărul s-a prezentat, alături de alţi trei prieteni care se aflau într-o altă maşină, la un schimb valutar din zonă. Bărbatul voia să schimbe o sumă de bani. În momentul în care acesta a ieşit din schimbul valutar, o altă maşină a sosit la fața locului. Indivizii l-au ameninţat cu moartea pe şoferul autoturismului BMW. Acesta, speriat, şi-a abandonat maşina în mijlocul străzii şi a plecat alături de ceilalţi trei prieteni.

Poliţiştii ieșeni au descoperit autoturism deschis şi la o verificare au observat faptul că pe o banchetă, bărbatul avea o sabie iar între scaune era pusă o macetă. După mai multe verificări, la fața locului au apărut şi mamele celor care au fugit. Femeile au explicat oamenilor legii că băieţii lor au fost ameninţaţi cu moartea.

Nu se cunoaşte, momentan, identitatea celorlalţi indivizi, iar poliţiştii au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea ce s-a întâmplat. Este posibil ca să fi fost o reglare de conturi, poliţiştii luând în calcul mai multe variante. În cauză s-a deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *