Reglare de conturi în lumea interlopă din Iași. O nuntă a fost stricată de un interlop care a venit cu sabia în mână și cagula pe față să-i dea o lecție lui Fulger Gangal! Ieri, mascații l-au săltat (EXCLUSIV-FOTO-VIDEO)

14 sept. 2021, 02:00
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Reglare de conturi la o nuntă din Iași. Un interlop a stricat petrecerea după ce și-a pus o cagulă pe față și a fluturat o sabie pe care a adus-o special de acasă. Fulger Gangal, un tânăr cunoscut în lumea interlopă, a fost fugărit de Ștefan Boncu, un interlop ce a mai avut de-a face cu legea. Ieri Poliția a intrat pe fir și i-a reținut pe ambii bărbați

Încă o reglare de conturi la Iași. Doi interlopi s-au luat la harță la o nuntă, iar, ieri, poliția a intrat pe fir și a făcut „liniște”. Povestea începe zilele trecute când Ștefan Boncu, un bărbat cunoscut pentru problemele cu legea s-a luat la ceartă cu Fulger Gangal, un alt „cunoscut” de-al polițiștilor. Nu este clar de la ce a pornit discuția dintre cei doi, însă lucrurile au degenerat. Enervat peste măsură, Ștefan Boncu a plecat de la petrecere spre casă și s-a întors cu o cagulă pe față, cu un spray lacrimogen și o sabie. L-a căutat pe Fulger, iar când a dat de el a început să-l alerge cu sabia în mână. Povestea a ajuns și la urechile polițiștilor care au intrat pe fir și au deschis un dosar penal.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Au fost reținuți cei doi interlopi

Astfel, polițiștii de la Serviciului de Investigații Criminale (SIC) l-au ridicat pe Ștefan Boncu și l-au dus la audieri. Ulterior, acesta a fost adus cu mascații la domiciliul său, unde a fost efectuată din câte se pare o percheziție. Mai apoi, Boncu a fost însoțit la arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, unde a rămas peste noapte, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dus în fața magistraților cu propuneri legale. La scurt timp după, polițiștii l-au ridicat și pe Fulger Gangal. După ce l-au audiat și pe acesta, l-au reținut pentru comiterea aceleiași infracțiuni. Astfel, atât Gangal, cât și Boncu, au fost colegi de arest pentru o noapte. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia vor răspunde în fața legii. Această reținere și acest nou dosar nu-i face prea bine lui Ștefan Boncu. El mai este anchetat într-un dosar penal, după ce s-a filmat în centrul Iașului fluturând o sabie în mână și amenințându-și dușmanii.

Ce i-a adus lui Ștefan Boncu un dosar penal

La începutul acestui an, Ștefan Bocu a distribuit o înregistrare video în care scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).

„Vandam și Jean, b… p… de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, strigă individul pe filmarea realizată în zona din fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

În plus, acesta mai proferează unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, probabil pentru a-și regla conturile.

Filmarea s-a mutat în zona Sălii Polivalente din Iași: „Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră!”

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente din Iași.

„Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi! Vă faceți poze și vă dați jmecheri!”, strigă individul agitând prin aer aceeași sabie.

După realizarea acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Astfel, Ștefan Andrei Boncu (43 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști. Din informațiile deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. De altfel, anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu anumite scandaluri. La rândul lor, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase. Și aceștia au avut în trecut probleme cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *