Prima pagină » Cultural » Regizorul Metin Arolat a murit la doar 52 de ani. “Nu cred că inima lui a putut suporta…”

Regizorul Metin Arolat a murit la doar 52 de ani. “Nu cred că inima lui a putut suporta…”

26 sept. 2024, 08:42,
Cezar Bulgaru în Cultural

Cântărețul și regizorul turc Metin Arolat a murit la doar 52 de ani. Artistul s-a stins pe scenă, în timpul unui spectacol pe care îl susținea. Se afla la un concert în Kozjatagi, Istanbul, când s-a produs decesul. Până în acest moment, cauza morții nu este cunoscută.

Metin Arolat, un cântăreț și regizor talentat din Turcia, a murit la vârsta de doar 52 de ani, într-un incident tragic petrecut pe scenă. Artistul s-a prăbușit în timpul unui concert în Kozjatagi, Istanbul, iar cauza decesului nu este încă cunoscută. El a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul timpului.

Metin Arolat a murit la doar 52 de ani

Este o zi de doliu în lumea filmului și muzicii internaționale! Metin Arolat, renumit cântăreț și regizor turc, a murit tragic la vârsta de 52 de ani. El a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.

Demet Sagiroglu, artistă și prietenă a lui Metin Arolat, a declarat presei internaționale că starea de sănătate a renumitului regizor ar fi putut fi afectată de dieta sa strictă, pe care o urma pentru a-și menține greutatea scăzută.

„Era foarte apropiat de mine, ca un frate. Ținea o dietă… Nu cred că inima lui a putut suporta. S-a înrăutățit după ce a urcat pe scenă’, a explicat cântăreața.

Artistul s-a stins pe scenă

Metin Arolat a decedat în timpul unui concert din Kozjatagi, Istanbul. Tragedia s-a petrecut în fața unui public emoționat, când artistul s-a prăbușit pe scenă, declanșând panică printre cei prezenți.

Potrivit suggest.com, înainte de a începe spectacolul, Metin Arolat a simțit dureri și amorțeală la un braț. În ciuda acestor simptome, a ales să își continue reprezentația. Din nefericire, s-a prăbușit în timpul concertului, iar o asistentă din public a intervenit imediat pentru a-i acorda ajutor.

Serviciile de urgență au fost apelate, însă, din păcate, în ciuda eforturilor depuse, Metin Arolat a murit pe drum către spital. Până în prezent, cauza exactă a decesului nu a fost confirmată, dar există suspiciuni că artistul ar fi suferit un atac de cord.

Cine a fost Metin Arolat

Metin Arolat s-a născut în 1972, în Izmir, Turcia. A fost un artist și regizor foarte apreciat în țara sa, devenind cunoscut în anii ’90. Debutul său muzical a avut loc în 1995, odată cu lansarea albumului Ayrılık Olmaz (Fără despărțire).

Pe parcursul carierei sale, Metin Arolat a lansat încă cinci albume: Yine Bir Başım (Din nou la mine) în 1998, Kabul Et (Acceptă) în 2005, Lütfen Yaz Gelsin (Te rog, scrie-mi) și Çok Daha Ötesi (Mult mai departe) ambele în 2010, iar Karavan (Caravan) în 2014.

Metin Arolat a fost recunoscut și ca regizor. El a realizat videoclipuri pentru mai mulți artiști turci, inclusiv pentru hiturile lui Gülsen, „Bangır Bangır” și „Lollipop”.

Este tristețe în lumea filmului după ce regizorul turc Metin Arolat a murit la doar 52 de ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024