Prima pagină » Cultural » Regina Camilla, prima reacție asupra stării de sănătate a lui Kate Middleton. “Ne vom asigura că…“

Regina Camilla, prima reacție asupra stării de sănătate a lui Kate Middleton. “Ne vom asigura că…“

29 mart. 2024, 10:54,
în Cultural

La șase zile de la dezvăluirea făcută de Kate Middleton, Regina Camilla a avut prima reacție asupra stării de sănătate a acesteia.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat recent că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Într-un comunicat oficial emis de Palatul Kensington pe 22 martie, Kate Middleton a mărturisit că traversează o perioadă dificilă, marcată de incertitudini și teamă.

Prințesa de Wales trece prin momente dificile

Cel mai greu moment a fost cel în care a trebuit să le dezvăluie copiilor săi despre boala sa. Soția Prințului William a făcut această mărturisire emoționantă singură, de pe o bancă din palat, demonstrând curaj și vulnerabilitate în fața publicului.

Vestea diagnosticului lui Kate Middleton cu o formă de cancer a stârnit o avalanșă de reacții din partea personalităților publice și a membrilor Casei Regale a Marii Britanii. Unii medici britanici au speculat despre tipul de cancer de care ar putea suferi prințesa, în timp ce alții au lansat teorii conspiraționiste legate de starea sa de sănătate.

Regina Camilla a fost printre cei care au transmis un mesaj public de susținere pentru Kate Middleton.

Regina Camilla, despre Kate Middleton

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a mers, în cursul zilei de miercuri, 27 martie, la Shrewsbury (Anglia), acolo unde le-a întâlnit pe surorile Harriet (10 ani) și Lois Waterston (6 ani). Cele două micuțe făceau postere decorate cu steluțe și inimi pentru Prințesa de Wales.

Fetițele au întrebat-o pe Regina Camilla dacă ar putea să îi ducă lui Kate Middleton cadoul plin cu compasiune. Regina n-a ezitat și le-a precizat celor două surori că posterele vor ajunge la Prințesă. De altfel, a ținut să transmită și un mesaj, odată ajunsă în orașul britanic.

„Știu că Catherine este încântată de toate urările de bine și de tot sprijinul pe care i-l transmiteți. Le voi lua cu grijă și ne vom asigura că ea le va primi.”

Gestul Reginei Camilla a emoționat publicul și a demonstrat încă o dată compasiunea și sprijinul familiei regale pentru Kate Middleton în această perioadă dificilă.

Kate Middleton și-a donat părul cu ani în urmă

Un gest altruist al Prințesei de Wales din 2018 a emoționat publicul și a revenit în atenție recent, după anunțul diagnosticului său cu cancer. Kate Middleton a ales să își doneze părul anonim pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară. Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, arată Dailymail.co.uk.

De curând, Regina Camila a vorbit despre Kate Middleton și despre starea acesteia de sănătate, mulțumind tuturor pentru încurajări.

Comentarii
  • Sunteti jalnici si JENIBILI !

    Atat de sclavi retardati sunteti incat scrieti orice prostie jidaneasca doar pentru ca nu aveti coloana vertebrala, constiinta si respect pentru adevar ?

    Ce veti face cand adevarul va iesi la lumina si oamenii vor vedea ca regele e gol ?
    Probabil ca mizati pe faptul ca sunteti IDIOTI si NAPARCI, si nu aveti nici bun-simt iar despre constiinta nu aveti habar. Minciuna si crimele sunt in ADN-ul vostru modificat cu injectiile ARN sa fiti ZOMBI.

    ,, ,,Mafia khazariană plănuiește un holocaust sau un eveniment de crimă în masă pentru inima creștină a SUA pe 8 aprilie… Eclipsele de soare sunt atunci când luna blochează soarele și nu au fost niciodată asociate cu victime în masă. Aceasta înseamnă că ceea ce este planificat nu este o eclipsă de soare.
    KM intenționează să folosească arme bazate pe satelit din epoca Reagan Star Wars, avioane cu tragere cu laser și alte metode pentru a ucide cât mai mulți oameni într-o ofrandă de tot lui Moloch, alias Satana. Marca folosită de cultul lui Moloch este însemnul oficial al guvernului nazist satanic al Ucrainei.
    Motivul pentru care KM sunt disperați să efectueze un eveniment de crimă în masă este pentru că își pierd puterea și știu că se vor confrunta cu tribunale pentru crime de război și pedeapsa cu moartea atunci când se va întâmpla asta. Evenimentele din jurul familiei regale britanice sunt un semn al acestui colaps iminent. Regele Charles, soția sa Camilla, Prințul Andrew, Prințul Edward, Prințul Moștenitor William și soția sa Kate Middleton au dispărut din vizorul publicului. Sursele noastre MI6 ne spun că toți au fost uciși de pălării albe după ce au sacrificat-o pe Kate Middleton lui Satan… Realitatea este că un anunț public că Kate Middleton a fost sacrificată lui Satan ar duce la prăbușirea completă a guvernării KM în Occident, motiv pentru care se străduiesc atât de mult să o ascundă…’’

  • ptr laba trista de mai sus

    ia-ti pastilele encefalopatule,poate mai ai o sansa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024