Prima pagină » Cancan ultimă oră » Reghecampf, cadou spectaculos pentru Corina Caciuc. Antrenorul nu s-a uitat la bani

Reghecampf, cadou spectaculos pentru Corina Caciuc. Antrenorul nu s-a uitat la bani

14 feb. 2023, 22:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf i-a făcut Corinei Caciuc o surpriză spectaculoasă. Antrenorul nu s-a uitat la bani și i-a arătat partenerei sale cât de tare o iubește.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din țară, dar asta nu înseamnă că nu pot avea parte fericire.

Reghecampf, cadou spectaculos pentru Corina Caciuc de Ziua Îndrăgostiților

Laurențiu Reghecampf și-a răsfățat iubita cu un cadou spectaculor. Antrenorul i-a oferit iubitei sale un buchet uriaș de trandafiri, iar aceasta deja a publicat prima fotografie cu el.

În urmă cu ceva vreme, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și care este motivul pentru care a ales-o pe Corina Caciuc. El a declarat că actuala parteneră are foarte multe calități și că viața lui s-a schimbata în bine.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a spus Reghecampf. „E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece.

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf: „Amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna”

De asemenea, Corina Caciuc a mărturisit că este recunoscătoare pentru băiețelul pe care îl are cu antrenorul.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, a declarat Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a mai mărturisit că este de părere că atât el, cât și Corina Caciuc au maturitatea necesară pentru a construi o relație pentru totdeauna.

„Considerăm însă că amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru”, a continuat Laurențiu Reghecampf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *