Prima pagină » Cancan » Reghe și Corina Caciuc, doi părinți implicați. Detalii spumoase din culisele controversatului cuplu

Reghe și Corina Caciuc, doi părinți implicați. Detalii spumoase din culisele controversatului cuplu

30 aug. 2024, 12:37,
în Cancan

Fostul fotbalist Reghe și Corina Caciuc sunt doi părinți implicați, făcând față cu brio provocărilor vieții alături de Liam și Landon Abram. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar odată cu apariția copiilor trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Recent, Reghe și Corina Caciuc au participat la o emisiune TV, în care au dat detalii picante din viața de cuplu.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, și Corina Caciuc, în vârstă de 32 de ani, care formează un cuplu deja de ceva vreme, de mai bine de trei ani, au „dat din casă” într-un mod delicios, într-o emisiune TV, oferind detalii despre viața lor în patru, cu cei doi copii mici pe care îi au împreună, potrivit LPF.

Reghe și Corina Caciuc, doi părinți implicați

Cei doi au împreună doi copii, pe Liam, născut în mai 2022, și pe Landon Abram, venit pe lume chiar în primăvara acestui an. Au dezvăluit că amândoi sunt supărăcioși, Corina e cea amuzantă, el e cel pofticios și tot el petrece mai mult timp la cumparături. Asta în timp ce, dintre cei doi, amândoi mărturisesc că ea e cea mai cicălitoare.

„- Laurențiu Reghecampf: Da, eu merg la cumpărături cel mai mult.

– Corina: El cheltuie mai mulți bani. Ar cumpăra orice, eu nu mă duc.”

Tot în mod surprinzător, Reghe și Corina au mărturisit că cele mai multe nopți le petrece el cu cel mic, deoarece ea adoarme mai devreme și, uneori, când e foarte obosită, chiar sforăie. Corina a mărturisit că Landon, mezinul lor, care are doar 5 luni, trece printr-o perioadă mai dificilă, fiind momentul în care îi ies dințișorii, motiv pentru care nu doarme bine noaptea. Laurențiu este cel care petrece cele mai multe nopți cu cei mici.

„În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic. Sunt de acord cu limitele sănătoase. Cel mare este ok, doarme noaptea, are un singur somn de prânz, cel mici trece acum printr-un tranzit mai greuț. Dințișori, diversificare, e mai greu”, a explicat Corina Caciuc.

Reghe e bucătarul de serviciu

Ca în orice casă, se și mănâncă, dar se și gătește. Corina a mărturisit că mâncarea ei favorită e ciorba cu tăiței de casă, iar dintre ei doi, el gătește mai mult. Vrând-nevrând, Corina a devenit persoană publică. Prin urmare, amândoi fac eforturi să se mențină în formă și țin un fel de dietă. Iar mâncarea pregătită acasă e baza. Reghe încearcă să gătească ce-i place Corinei, ea nefiind o iubitoare de carne.

„Noi încercîm să ținem fasting, perioade mari între mese. Ăsta este lucrul pe care încercăm să îl facem, ca să nu luăm în greutate. Corina nu prea mănâncă carne, de aia încerc și eu cât de mult să gătesc altceva decât ceea ce se gătește în mod normal acasă, cu carne multă”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Iar rezultatele dietei lor se văd în felul în care arată amândoi. Ambii se mențin în mare formă, iar Corina Caciuc i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu aparițiile ei la numai câteva luni după ce a născut al doilea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024