Prima pagină » International » Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, anunță Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, anunță Palatul Buckingham

05 feb. 2024, 20:17, 5 ,
BZI.ro, în International

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, anunță Palatul Buckingham, scrie BBC. Nu este vorba de cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul tratamentului său recent pentru o prostată mărită.

Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar potrivit unei declarații a palatului, regele a început luni „tratamentele regulate”.

Regele „rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul”

Palatul Buckingham spune că regele „rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice depline”.

El își va amâna angajamentele publice și este de așteptat ca alți membri de rang înalt ai familiei regale să ajute pentru a-l înlocui în timpul tratamentului său.

Nu au fost comunicate alte detalii privind stadiul cancerului sau un prognostic.

Deși își va întrerupe evenimentele publice, regele, în vârstă de 75 de ani, își va continua rolul constituțional de șef de stat.

Regele a fost văzut duminică la o slujbă religioasă în Sandringham, unde a salutat mulțimea.

El a fost supus unei intervenții la prostată la un spital privat din Londra

El a fost supus unei intervenții la prostată la un spital privat din Londra în urmă cu mai bine de o săptămână.

Regele a ales să facă public tratamentul său pentru prostată, cu scopul de a încuraja mai mulți bărbați să își facă controale la prostată, a declarat atunci palatul.

Se spune că a fost încântat de faptul că a crescut gradul de conștientizare cu privire la această problemă, site-ul NHS raportând o creștere a numărului de probleme legate de afecțiunile prostatei.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost operat pentru prostata mărită

Regele Charles al III-lea a fost externat luni, la câteva zile după ce a fost internat pentru o operație la prostată, transmite BBC.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a fost operat vineri pentru prostata mărită, după ce a fost internat în spital în cursul dimineţii de vineri, iar acum „se simte bine”. Regele a fost externat luni, după ce a petrecut trei nopți în spital după procedură. Suveranul britanic a ieşit din spital însoţit de regina Camilla, care l-a vizitat de mai multe ori pe timpul internării. Procedura a fost efectuată la spitalul privat London Clinic, unde şi Catherine, Prinţesa de Wales, a fost operată zilele trecute. Regele şi-a vizitat, de altfel, nora la spital, înainte de intervenție.

 

Comentarii
  • Adica e nasol pentru Charly !, lau operat pentru cancer la prostata si in timpul operatiei au descoperit alte forme de cancer , adica pe romaneste i sa extins in corp la alte organe , fapt pentru care lau bagat urgent de Luni direct in tratament agresiv medical , in prima faza vor avea un rege chelbos . apoi …………..

  • ciurea mananca ccacat ca tot romanul care se pricepe si la fotbal si la medicina, marsh in piula mea de lepra muri-ti-ar ma-tta

  • Ce bine ,bosorogul sa dea ortul dracului,trebuia intronat fii,su nu el bosorogul. Acu daca krapa sau nu mai este in stare sa fie rege ,alta intronare si la tv nu poti sa vezi nimic in ziua aceea.

  • Acest mascarici reptilizat a abdicat acum doua saptamani si este arestat ( internat ) diagnosticat, adica va fi executat (a murit in spital).
    Aceasta este traducerea informatiilor oficiale.

    Cu aceste minciuni oficiale nu sunteti familiarizati pentru ca nu aveti acces la informatiile serviciilor secrete occidentale, asa ca nu puteti citi printre randuri.

    Ocupati-va in continuare de gainarii de pe Dambovita ca si pana acum, pentru ca aceste lucruri va depasesc.

  • Just wait and watch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *