Prima pagină » Cultural » Regele Charles a încălcat protocolul regal din prima zi ca monarh, lăsându-se sărutat de o femeie care nu este soția lui – VIDEO

Regele Charles a încălcat protocolul regal din prima zi ca monarh, lăsându-se sărutat de o femeie care nu este soția lui – VIDEO

14 sept. 2022, 10:14, 2 ,
în Cultural

O femeie l-a sărutat pe Regele Charles al III-lea, în prima lui zi ca nou monarh, în timp ce acesta saluta mulțimea din fața Palatului Buckingham, a doua zi după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Momentul a fost surprins pe camerele video și s-a viralizat în mediul online, presa internațională spunând despre noul conducător al Regatului Unit că a încălcat protocolul familiei regale britanice.

Regele Charles a încălcat protocolul regal

Jennifer Assiminios (76 de ani), cea care l-a sărutat pe obraz pe rege, spune că a avut foarte mari emoții când monarhul s-a apropiat de locul în care ea se afla și i-a cerut voie să-l atingă.

“El a întins mâna. Am luat-o. I-am spus: „Îmi pare rău pentru pierderea ta.” El a spus: „Mulțumesc.” S-a uitat la mine și i-am spus: „Pot să te sărut?” El a spus: „Da”.

Jennifer și-a justificat gestul spunând că Charles i s-a părut trist și “așa i-a venit” ca un gest de consolare pentru pierderea mamei.

Femeia a spus că s-a simțit „fantastic” după aceea și a glumit că nu se va spăla pe față, notează Telegraph.

Assiminios se descrie ca fiind un fan uriaș al familiei regale și are acasă o colecție impresionantă cu suveniruri care au marcat evenimente importante din viața regalităților britanice.

Ce a declarat Jennifer Assiminios

Jennifer Assiminios a declarat că s-a întristat foarte tare când a auzit de moartea suveranei, amintindu-și de propria ei pierdere, moartea soțului ei, George, cu care a fost căsătorită timp de 48 de ani.

„Charles este drăguț”, a mai precizat femeia. „Soțul meu a așteptat cu nerăbdare să devină rege, așa că știu că trebuie să fie foarte fericit acolo sus.”

Reguli clare la înmormântarea Reginei Elisabeta

Casa Regală are o mulțime de reguli, mai ales atunci când vine vorba despre vestimentație. Membrii Familiei Regale au tot felul de coduri stricte, în special la evenimente importante cum este această înmormântare. Doamnele apropiate Reginei trebuie să fie foarte atente la ținuta lor, așa cum au făcut și cu ocazia trecerii în neființă a prințului Philip.

Cu această ocazie, ținuta neagră este obișnuită. Cu toate acestea, doamnele din Familia Regală vor purta voaluri negre tradiționale de doliu pentru acest eveniment. Este un obicei vechi, care se aplică în cazul conducerii pe ultimul drum al unui suveran. Este confecționat din plasă sau tul, pentru a permite celei care îl poartă să vadă prin el.

Acest voal oferă o intimitate aparte persoanei îndoliate și, totodată, o ferește de privirile celorlalți. Regina Victoria a purtat timp de 40 de ani un costum negru în semn de omagiu pentru regretatul ei soț, prințul Albert, semn că doliul poate fi purtat după bunul plac.

Comentarii
  • Mascariciul este o sosie a reptilianului Charles, care a fost executat acum cateva luni pentru asasinarea Printesei Diana, asa ca este posibil ca femeia sa fie sotia mascariciului care seamana putin cu reptila Charles si inca nu stie toate regulile reptilelor.

  • Sunteti bolnavi mintali, si tu Mihai si astia care scriu articolele astea de cacat !
    Chiar nu aveti nimic bun de facut ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`