Prima pagină » Local » Record de infracțiuni! Un bărbat din Iași a fost prins de 54 de ori la volan, fără permisul de conducere! Paharul s-a umplut și a dat de belea când a lovit o fetiță și a fugit de la locul accidentului! (Exclusiv)
Record de infracțiuni! Un bărbat din Iași a fost prins de 54 de ori la volan, fără permisul de conducere! Paharul s-a umplut și a dat de belea când a lovit o fetiță și a fugit de la locul accidentului! (Exclusiv)

Record de infracțiuni! Un bărbat din Iași a fost prins de 54 de ori la volan, fără permisul de conducere! Paharul s-a umplut și a dat de belea când a lovit o fetiță și a fugit de la locul accidentului! (Exclusiv)

15 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ din Iași a fost pedepsit de judecători după producerea unui accident rutier cu victimă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Paul Cătălin Nanu la 3 ani de închisoare, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și conducere fără permis în formă continuată. Anchetatorii ieșeni spun că individul a dat cu mașina peste o fetiță, după care a plecat de la locul impactului

O fetiță a fost lovită cu mașina de un ieșean inconștient! Anchetatorii au afirmat că individul a fugit de la locul impactului! Bărbatul din Iași a fost prins că a șofat fără permis de 54 de ori! Acum, însă, a venit „nota de plată” pentru individ. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Paul Cătălin Nanu la 3 ani de închisoare, pentru vătămare corporală din culpă, uz de fals, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și conducere fără permis în formă continuată.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de partea civilă M.M.F., prin reprezentanții legali, și obligă partea responsabilă civilmente Euroins România Asigurare Reasigurare să îi plătească acesteia sumele de 86,69 lei, reprezentând daune materiale, și 150.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Paul Cătălin Nenu, acuzat că a fugit de la locul accidentului rutier

Procesul ieșeanului Paul Cătălin Nanu a început pe data de 10 februarie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, uz de fals, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și conducere fără permis în formă continuată. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut, iar, mai apoi, a fost arestat preventiv, de pe data de 18 ianuarie 2021.
Cătălin Paul Nanu a intrat în vizorul anchetatorilor la finele anului trecut.

„Pe 26 decembrie 2020, inculpatul a condus un autoturism marca Volkswagen pe strada Principală, din satul Balciu, comuna Miroslava, din direcția Cornești, spre Miroslava. La un moment dat, inculpatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a surprins și a accidentat-o pe persoana vătămată M.M.F., care se deplasa pe acostamentul din partea stângă a sensului de mers Miroslava spre Cornești. În urma impactului, victima a suferit leziuni ce au necesitat 65-70 de zile de îngrijri medicale. Inculpatul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, el a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, a subliniat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul a șofat de zeci de ori fără carnet

Oamenii legi au adăugat că Paul Cătălin Nanu a șofat de zeci de ori fără permis.

„Pe 26 decembrie 2020, inculpatul a condus un autoturism marca Volkswagen din localitatea Vorovești, pe VO 28D, pe DE 583, până în localitatea Valea Lupului, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, pe 5 ianuarie 2021, la ora 11:30, a condus autoutilitara marca Volkswagen pe Drumul Județean nr. 248 A, dinspre localitatea Miroslava, către șoseaua Nicolina, din municipiu Iași, fără a avea permis. Fiind oprit în trafic, la solicitarea polițiștilor, inculpatul a prezentat un înscris cu aspect de permis de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile elene pe 7 octombrie 2015, știind că, de fapt este fals”, a adăugat Dragoș Bordianu.

A fost angajat ca șofer, chiar dacă nu are permis valid!

Anchetatorii ieșeni au mai afirmat că, timp de mai bine de o lună, Cătălin Paul Nanu a lucrat ca șofer la o firmă. Asta, în ciuda faptului că nu are carnet valid.

„În perioada 26 noiembrie – 31 decembrie 2020, în baza unei rezoluții infracționale unice, în mod repetat – 54 de acte materiale -, inculpatul (angajat fiind în acea perioadă în calitate de șofer la o societate comercială) a condus pe drumurile publice din județul Iași autoutilitara Volkswagen, fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule. La audieri, inculpatul s-a prevalat de dreptul de a nu da vreo declarație. În cursul urmăririi penale, față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore începând cu data de 18 ianuarie 2021, până pe 19 ianuarie 2021.

Pe 19 ianuarie 2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a formulat o propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului. Judecătoria Iași a admis propunerea și s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat pe perioadă de 30 de zile. Astfel, inculpatul fiind trimis în judecată în stare de arest preventiv”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *