Prima pagină » International » Rechinii fac din nou ravagii. Alte două femei au fost atacate

Rechinii fac din nou ravagii. Alte două femei au fost atacate

08 iul. 2022, 14:10, 1 ,
BZI.ro, în International

Atacurile rechinilor îngrozesc pe toată lumea. Rechinii au făcut alte victime. Două femei au fost atacate, iar o minoră a rămas fără o parte din picior din cauza rănilor.

După ce Roxana Donișan a fost ucisă de un rechin,  pe o plajă din Egipt, oamenii au rămas îngroziți. Tragedia din Marea Roșie i-a șocat pe toți.

Acum au avut loc alte două atacuri ale unor rechini periculoși. Evenimentele s-au petrecut în Statele Unite ale Americii. Două femei s-au ales cu răni grave și au avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

După tragediile din Egipt în care rechinii au ucis două femei, o austriacă, dar și o româncă, se pare că de această dată prădătorii fac din nou victime. Au mai avut loc două atacuri în Statele Unite ale Americii, iar o adolescentă în vârstă de 17 ani s-a ales cu piciorul amputat.

O minoră trece prin clipe de coșmar după atacul rechinilor

Rechinii fac victime, rând pe rând. O tânără, în vârstă de 17 ani, s-a ales cu răni grave după ce a fost atacată de un rechin. Addison Bethea, o tânără din Florida, s-a ales cu piciorul amputat în urma atacului.

„Cel mai bun scenariu pentru Addison și cea mai bună opțiune de a o aduce înapoi la cea mai normală viață posibilă”, a spus declarat mama tinerei, potrivit NBC News.

Victima a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar rechinul i-a mușcat piciorul drept, motiv pentru care medicii i l-au amputat din cauza rănilor foarte grave. Potrivit autorităților, tânăra a fost atacată de un rechin de 2,5 metri în Keaton Beach, Florida.

Rechinii au atacat și o femeie de 35 de ani. Lindsay Bruns a trecut prin spaima vieții. Ea a fost atacată în Florida. Femeia are două fetițe în vârstă de 7 și 5 ani și s-a ales cu răni grave, asta după ce rechinul a atacat-o de piciorul drept.

Poliția a declarat că un astfel de incident este destul de rar în zona în care a fost atacată femeia. A fost salvată de soțul ei care a sărit după ea în apă, bărbatul a folosit o frânghie pe post de garou pentru a opri sângerarea de la picior, iar mai apoi a sunat la autorități. Aceasta a avut nevoie de trei intervenții chirurgicale și 11 transfuzii de sânge.

Trupul Roxanei Donisan va fi adus în țară

Vineri, 8 iulie, trupul Roxanei Donisan va fi adus în țară, anunță surse din Ministerul Afacerilor Externe, pentru România TV. Se pare că demersurile de repatriere au început deja, iar familia ei a fost contactată telefonic de către consului României din Egipt.

Însă, ar putea apărea niște probleme cu repatrierea, deoarece această procedură depinde acum de autoritățile egiptene. Acestea au deschis o anchetă penală după accident, iar procurorul de caz este cel care trebui să dea undă verde pentru ca Roxana Donisan să fie adusă în România.

Românca lipsea deja de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată. Ulterior, a fost descoperit trupul ei neînsuflețit la 600 de metri de locul în care o austriacă a fost și ea sfâșiată de rechin. Se pare însă că momentul în care Roxana și-a pierdut viața ar fi fost filmat de către un turist aflat pe un vas.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *