Prima pagină » Radio » Actualitate » Recent căsătorită, Cristina Spătar nu locuiește împreună cu soțul ei: „E mult mai fain așa”

Recent căsătorită, Cristina Spătar nu locuiește împreună cu soțul ei: „E mult mai fain așa”

06 iul. 2023, 14:32,
în Radio

Pare bizar, însă Cristina Spătar, chiar dacă s-a căsătorit recent, nu locuiește împreună cu soțul ei, Vicențiu Mocanu. Cei doi formează un cuplu de doi ani, iar la sfârșitul anului trecut au făcut cununia civilă, nunta având loc pe 24 iunie. Cu toate acestea, Cristina Spătar încă nu s-a mutat în Vâlcea, cei doi făcând naveta între Crevedia și locuința afaceristului.

Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu a început în urmă cu aproximativ doi ani. În luna decembrie, artista a fost cerută în căsătorie de afaceristul milionar, iar câteva zile mai târziu s-au căsătorit civil, evenimentul fiind organizat în mare secret. Iar la sfârșitul lunii iunie, aceștia și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, făcând o nuntă fastuasă în orașul natal al lui Vicențiu Mocanu.

Cristina Spătar nu locuiește împreună cu soțul ei

Chiar dacă acum sunt soți cu acte în regulă, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu locuiesc împreună. Artista are o vilă spectaculoasă în Crevedia, evaluată la 100.000 de euro, iar afaceristul are o proprietate în Vâlcea. În timpul săptămânii, cântăreața merge în orașul natal al soțului ei, iar weekend-urile le petrec la domiciliul ei.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekend-uri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a spus artista în emisiunea lui Cătălin Măruță.

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar nu și-a dorit să se recăsătoască, însă s-a lăsat convinsă de Vicențiu Mocanu.

„Eu am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte. Nu prea mi-am dorit. A lucrat mult la asta Vicky și până la urmă s-a întâmplat. M-a convins și nu-mi pare rău”, a precizat Cristina Spătar.

Cum s-au cunoscut Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar

Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune. Artista spune că simțul umorului a atras-o la partenerului ei, cucerind-o iremediabil.

„Cineva ne-a făcut cunoștință la o masă. Nu a fost nimic premeditat. Și întotdeauna mă făcea să râd. De fiecare dată când ne vedeam, mă făcea să râd. Are simțul umorului”, a mai povestit artista.

Întrebată de ce a organizat nunta la Vâlcea, artista a adăugat:

„Îmi place Vâlcea foarte mult, nu am crezut că e un oraș așa frumos. E un oraș extraordinar, arată super, foarte întreținut. O mică Elveție. Mi-a plăcut mult de tot. De asta am și hotărât să facem nunta acolo. Prima oară am vrut să facem în Italia, dar nu am găsit hoteluri atât de mari încât să putem aduce pe toată lumea. Acolo sunt hotelurile mult mai micuțe”, a conchis Cristina Spătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *