Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rebecca Dumitrescu s-a lansat în afaceri: Ce vinde fiica cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf

Rebecca Dumitrescu s-a lansat în afaceri: Ce vinde fiica cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf

04 oct. 2021, 16:13,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf, s-a lansat în afaceri. Rebecca Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, și absolventă a Institutului „Marangoni“ din Italia, și-a deschis un magazin de haine.

Rebecca Dumitrescu nu este obișnuită cu viața sub lumina reflectoarelor a restului familiei, aceasta obișnuind să stea departe de camerele de filmat.

Fiica cea mare a familiei Reghecampf a fost pasionată de modă încă de când era mică și a urcat pe podium de foarte multe ori, Rebecca defilând și pentru Dolce&Gabbana.

După câțiva ani de așteptare, Rebecca și-a îndeplinit visul de a avea propriul magazin de haine. Numele atelierului de haine al fiicei cele mari a familiei Anamariei Prodan Reghecampf este „Remundi”.

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Rebecca Dumitrescu, pe picioarele ei la 22 de ani

Rebecca Dumitrescu susține că își dorește să ducă mai departe imperiul construit de familia ei și vrea să-i fac mândri pe părinți cu ea, aceasta mulțumindu-le public de mai multe ori pentru educația asigurată și eforturile depuse pentru a ajunge persoana de astăzi. Rebecca a locuit mai mulți ani la Monaco, alături de prietenu lei, David.

Rebecca este fiica cea mare a Anamariei Prodan Reghecampf din căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu.

Fostă model, Rebecca Dumitrescu a fost, în ciuda vârstei fragede și membră a Consiliul Director al clubului FC Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa, care nu putea figura în acte cu această funcție, pentru că era și agent FIFA.

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Despre fiica sa, care pe 19 aprilie 2021 a împlinit 22 de ani, Anamaria Prodan a declarat că este o domnișoară superbă, foarte muncitoare, ambițoasă. În plus, soția lui Reghe s-a declarat încântată de faptul că fiica ei își câștige singură banii.

Anamaria Prodan spunea în urmă cu ceva timp că ea le dă fiicelor ei „salarii“ lunare care ajung și la 1.000 de euro. Rebecca a contrazis-o pe mama ei, spunând că ea își câștigă singură banii și doar din când în când, atunci când are nevoie de sume mai mare, apelează la ajutorul mamei ei.

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Rebecca Dumitrescu: „Sunt un om în adevăratul sens al cuvântului“

Într-un interviu acordat unui site de sport, Rebecca Prodan Dumitrescu s-a caracterizat ca fiind un „om în adevăratul sens al cuvântului, cu o educație perfectă și un bun simț incredibil pe care… nu ar vrea să-l piardă din cauza faptului că a intrat în fotbal“.

Mai mult Rebecca a menționat că nu vrea să iasă în față cu orice preț doar de dragul publicității, că este o persoană modestă, care să fie luată ca exemplu de alții.

Într-o sesiune de ăntrebări rapide, Rebecca a spus că este pasionată de fotbal și formula 1, mâncarea ei favorită este tiramisu, în timp ce băutura ei favorită este apa. În timpul liber, fiicei cele mari a Anamariei Prodan Reghecampf, căreia îi place să asculte ABBA, îi place să picteze și să meargă la mare.

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024