Local

Reacţii de ultim moment! Familia lui Costel Corduneanu nu va face niciun demers pentru ca acesta să fie înmormântat cu onoruri militare – FOTO

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Reacţii de ultim moment Familia lui Costel Corduneanu nu va face niciun demers pentru ca acesta să fie înmormântat cu onoruri militare - FOTO
Costel Corduneanu a murit luni, 15 aprilie 2024

Reprezentanții familiei lui Costel Corduneanu au discutat cu reporterii BZI și au avut reacţii de ultim moment. Aceştia au zis că nu vor face niciun demers ca sportivul Costel Corduneanu să fie îngropat cu onoruri militare.

Important de menționat este că structurile MAI și MApN au transmis că nu vor fi onoruri militare la funeraliile sportivului.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la o ,,înmormântare cu onoruri militare”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași este abilitat să comunice următoarele:

Informațiile vehiculate nu sunt reale.

După consultarea cu structurile MAI și MAPN, a reieșit faptul că nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași”, a transmis IPJ Iași.

Mai multe detalii despre legea privind înmormântarea cu onoruri militare pot fi consultate AICI!

Citește și: Noapte albă la căpătâiul lui Costel Corduneanu. Sute de oameni au fost prezenți: „Noi am sperat până în ultima clipă că se va face bine”

Citește și: Imagini din interior! Iată cum s-a desfăşurat priveghiul lui Costel Corduneanu, azi noapte la Iaşi. Pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu “Legenda Moldovei”. Nu au lipsit dedicaţiile 

Citește și: Ploaia şi frigul au stricat planurile familiei Corduneanu. Dacă aseară se învârteau porci la proţap în curtea restaurantului, acum totul a fost strâns

Citește și: Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv

Comentarii
  • Eu Dragoș Ghetiu îmi voi tatua numele lui Costel pe frunte. Când îi dau o frunte in buric lui Adrian,direct cu botul meu senzual in belita lui.

  • Sunteti penibili , scârboși, cine e acest țigan de merită să ocupe de 2 zile 50% din fițuica voastră ?
    Este un INFRACTOR de drept comun, asta este ! ce onoruri militare ? Poate vreți să spuneți că a vrut să vină și Joe Biden dar e criză de pampersi pt adulți în România și atunci va veni ambasadoarea SUA ca să-și prezinte omagiile…
    Îi doresc un drum cât mai în viteză în iad (adică să nu se mai obosească el ci să vină Dracu să-l ia) și odată cu el să meargă și toți polițiștii și magistrații corupți care l-au ajutat să nu răspundă în fața legii pt infracțiunile pe care le-a făcut.
    Niște scursuri ale societății, ce să spun, le-a stricat ploaia petrecerea, să vină gâtlan și cu chirica să le sufle în c ur ca să le țină cald.
    Oare vor aplica autoritățile sancțiuni pt că au adus un hoit la restaurant ca să îl venereze ? sigur că nu !
    Cin o să mai meargă La Castel să mănânce sau să facă o nuntă, un botez o mică petrecere ? Eu unul, numai calc niciodată pe acolo , e ca și cum aș lua prânzul în capela mortuară.

  • Pentru toți comentacii, la ziarul Bășina de Iași acționar majoritar e Corduneanu. Așa că articolele despre el sunt fără număr… număr…nr…

Adauga un comentariu