Prima pagină » Cancan » Reacție neașteptată a lui Laurențiu Neamțu în finala de la “Chefi la Cuțite”. Totul din cauza lui Stelian Nistor

Reacție neașteptată a lui Laurențiu Neamțu în finala de la “Chefi la Cuțite”. Totul din cauza lui Stelian Nistor

21 iun. 2023, 11:58,
BZI.ro, în Cancan

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite a fost plină de tensiune și momente neașteptate. Laurențiu Neamțu și-a pierdut răbdarea în fața gestului făcut de Stelian Nistor, iar Constantin Onuț a surprins cu un ingredient neașteptat în preparatul finalistei Nina Hariton.

De asemenea, Anica a dezvăluit informații interesante despre Pablo.

Reacție neașteptată a lui Laurențiu Neamțu în finala de la “Chefi la Cuțite”

În ultima etapă a show-ului culinar, finaliștii au avut la dispoziție doar 10 minute să explice echipelor ce au de făcut. Tensiunile și panica și-au făcut apariția rapid pe platoul de filmare, iar presiunea a pus amprenta concurenților. După ce și-au ales 5 persoane în echipa lor, finaliștii au fost nevoiți să pună la punct toate detaliile pentru farfuria lor din Marea Finală.

Laurențiu Neamțu a avut parte de o reacție neașteptată din partea lui Stelian Nistor în Marea Finală a show-ului culinar. Acesta l-a deranjat cu întrebări nelalocul lor, iar Laurențiu și-a pierdut răbdarea și a răbufnit în fața camerelor de filmat. Cei doi au avut o schimbare de replici acide, iar Laurențiu i-a cerut lui Stelian să se concentreze și să gândească ca un bucătar adevărat.

Constantin Onuț, un ingredient neașteptat în farfuria finalistei

Încă o surpriză a fost pregătită în Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite, de această dată de către Constantin Onuț. Acesta a pus curry în preparatul finalistei Nina Hariton, chiar dacă aceasta i-a spus că o să fie greu să controleze sarea. De asemenea, Constantin Onuț s-a implicat atât de tare încât a uitat să se relaxeze, lucru pe care l-a observat imediat Luna Morgaciova.

Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite a fost plină de momente neașteptate și de tensiuni. Concurenții și-au pus la încercare abilitățile și a fost o luptă strânsă pentru marele premiu. Cu toate acestea, doar unul dintre finaliști a reușit să câștige și să devină Cheful Anului.

Producția de la Antena 1 a fost aspru criticată

Telespectatorii consideră că Nina este favorizată pentru că are o poveste de viață tristă și că toată emisiunea este o făcătură. „Da, câștigă Bontea pentru că Nina are poveste și caz social”, „Nina va câștiga, ceea ce nu e corect, totul e regizat”, au mai fost alte comentarii ale fanilor. „Așa e la români, a câștigat cel cu gura mare”, a spus altul.

„Nu sunt fan Bontea și nu îmi place Nina, mai bine câștiga Constantin. Îmi pare rău de chef Dumitrescu, e a doua finală furată. Prima a fost cu Narcisa și acum se repeta cu Nina. Măcar nu ne mai spuneți înainte, înțeleg că e show dar nu e corect.

Data viitoare cred că chef Florin trebuie să-și ia un copil în echipă să aibă și el ceva ieșit din comun cu ce să câștige. Echipa gri, cea mai frumoasă”, a scris un fan revoltat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *