Prima pagină » Cancan ultimă oră » Reacția virală a lui Babasha, după ce Corina Bud i-a cerut iertare. Ce se întâmplă, de fapt, între ei. Artistul a dat cărțile pe față: „Ce a făcut e karma ei”

Reacția virală a lui Babasha, după ce Corina Bud i-a cerut iertare. Ce se întâmplă, de fapt, între ei. Artistul a dat cărțile pe față: „Ce a făcut e karma ei”

22 iun. 2024, 09:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Babasha o iartă pe Corina Bud? Ce a avut de spus, după ce artista și-a cerut scuze public?

Controversele de la concertele Coldplay continuă, chiar și la câteva zile după ce trupa a plecat din țara noastră. Unii români încă discută pe seama momentului care a iscat un val de critici, când Babasha a urcat pe scenă, în timp ce alții dezbat încă pe rețelele de socializare reacția Corinei Bud cu privire la prestația manelistului. Din această cauză, tânărul a dorit să transmită un mesaj pentru toți cei care îl urmăresc și care i-au sărit în apărare.

Babasha rupe tăcerea, după ce Corina Bud l-a contactat să-i ceară scuze

Babasha a ajuns cel mai controversat artist al momentului, la scurt timp după ce a fost invitat de trupa Coldplay să cânte pe Arena Națională, în timpul celor două concerte de pe 12 și 13 iunie. Mai mulți dintre cei prezenți la spectacol au început să-l huiduie și să critice dorința britanicilor de a interpreta împreună cu el o manea cunoscută. Ulterior, câteva nume importante din showbiz și-au dat cu părerea despre prestația tânărului, exprimându-și dezamăgirea pentru surpriza pregătită de Chris Martin.

Printre ei s-a numărat și Corina Bud, care a avut o reacție neașteptată în mediul online la adresa lui Babasha, pe care l-a considerat total nepotrivit pentru a urca pe scenă alături de Coldplay. Modul în care solista și-a exprimat părerea nu a fost văzut cu ochi buni de unii dintre români, motiv pentru care a fost pusă la zid pentru declarațiile ei.

Ulterior, a ținut să-și ceară scuze față de manelist, însă acesta susține că nu are pentru ce să o ierte.

Babasha a dezvăluit că nu-i poartă pică Corinei Bud și nici nu l-a afectat opinia ei, dar ceea ce poate spune sigur este că nu vor putea fi prieteni niciodată. Totuși, a ținut să-i roage pe cei care îl urmăresc să oprească valul de hate asupra vedetei, îndemnându-i să răspundă răului cu bine.

„Fraților, vreau și eu să vorbesc cu voi și chiar vreau să îmi oferiți atenție.

Pentru toți cei care cred că îmi fac bine făcând rău altor persoane, să știți că nu este deloc așa și mă refer strict la Corina. Pe mine nu mă interesează ce a zis femeia aia, nu am nimic cu ea, nu este datoria mea să înțeleg ce are ea pe suflet, e treaba ei. Doar că dacă noi răspundem cu rău la rău însemnă că se pierde tot mesajul pe care am încercat să-l fac cu cei de la Coldplay.

Nu putem să vorbim la un concert despre pace, iubire și după aia să intrăm cu picioarele în viața femeii ăleia. Ce a făcut este treaba ei, karma ei, viața ei, noi nu trebuie să facem noi dreptate, are Dumnezeu grijă de toată lumea. În schimb, v-aș ruga din toată inima să o lăsați în pace și să nu o mai agresați. De iertat nu am de ce să o iert, este pur și simplu o femeie cu care n-am să pot să fiu prieten niciodată, e o chestie de principiu, dar nu am nicio chestie cu ea, niciun fel de răutate.

Știu că poate mulți vă luați de ea nu pentru că vreți să-mi luați mie apărarea, ci din cauză că v-a durut și pe voi gestul ei, dar repet, nu are niciun sens. Pentru mine Corina Bud nu e un subiect atât de important încât să fiu supărat, indiferent de ce ar mai zice de acum încolo. (…) Nu e bine, fraților. Dacă ea a încercat să facă ceva rău luându-mă la mișto, noi să facem exact același lucru…

Dar noi trebuie să răspundem cu bine la rău, așa că lăsați-o în pace. Dacă nu aveți o vorbă buna de spus femeii, lăsați-o în pace, vă rog tare mult”, a fost mesajul transmis de Babasha, pe contul personal de Instagram.

Corina Bud l-a contactat pe Babasha după concert

Corina Bud a realizat că reacția ei a generat un val de controverse în mediul online, motiv pentru care a dorit să lămurească întreaga situație.

Artista a menționat într-un mesaj postat de curând pe rețelele de socializare că a luat legătura cu Babasha după concert, ba chiar și-a cerut scuze față de el:

„Mesajul ăsta e pentru familia mea, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau. Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre. Dar am învățat zilele astra că reacția frustra, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic.

Dar în dialogul ăsta artist-public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă. Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus că au simțit și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.

Pentru că sunt persoană publică și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am, vă spun să nu urâți niciodată, să nu discriminați pe nimeni niciodată, să nu vă lăsați manipulați de cei puternici niciodată, să fiți mândri de ce vă place mereu și să nu vă fie frică să vă exprimați opiniile, gusturile, libertatea. Niciodată„, a fost mesajul transmis de Corina Bud pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *