Prima pagină » National » Reacția unei ucrainence după înfrângerea țării cu România: ”Îi facem țigani pe români, dar uităm că ne-au ajutat încă de la începutul războiului”
Reacția unei ucrainence după înfrângerea țării cu România: ”Îi facem țigani pe români, dar uităm că ne-au ajutat încă de la începutul războiului”

Reacția unei ucrainence după înfrângerea țării cu România: ”Îi facem țigani pe români, dar uităm că ne-au ajutat încă de la începutul războiului”

24 iun. 2024, 13:09,
BZI.ro, în National

O ucraineancă a publicat pe rețelele de socializare un răspuns pentru conaționalii săi care au reacționat dur la adresa românilor după ce naționala condusă de Iordănescu a învins naționala Ucrainei. Aceasta s-a arătat dezamăgită de faptul că ucrainienii au început să se filmeze și să posteze pe rețelele de socializare clipuri în care îi jignește pe români. Femeia a subliniat faptul că s-a uitat repede binele făcut de România la începutul războiului din Ucraina când țara noastră a primit zeci, poate sute de mii de refugiați cu mâncare, cazare și cu ajutor financiar. Aceasta a mai explicat faptul că ucrainienii trebuie să învețe să piardă cu demnitate nu să arunce cu ”lături” în ceilalți:

După ce România a câștigat cu Ucraina cu 3-0, ucrainienii au început să înregistreze videoclipuri spunând că uite că am pierdut în fața țiganilor. Cât de bine a fost uitat repede totul și au uitat cum acești țigani, cum spun ei, au ajutat ucrainienii la începutul războiului. I-au ajutat cu cazare, cu alimente, te-a ajutat să mergi în alte țări. Câți voluntari s-au întâlnit cu ucrainienii acolo, și acum pierdem și spunem că aceștia sunt țigani. Nu vă este rușine? Cine crezi că ești? Iar națiunea noastră ucraineană este sacră și toți ceilalți ar trebui să ne tragă, ar trebui să câștigăm întotdeauna, iar dacă nu câștigăm, aruncăm cu murdărie în alții. Asta e logica, da? Trebuie să pierzi cu demnitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *