Prima pagină » Actualitate » Reacția senatorului de Iași, liderul S.O.S. România, proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă în fața tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump
Reacția senatorului de Iași, liderul S.O.S. România, proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă în fața tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump

Reacția senatorului de Iași, liderul S.O.S. România, proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă în fața tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump

14 iul. 2024, 11:05,
în Actualitate

Senatoarea de Iași și liderul partidului S.O.S, Diana Șoșoacă a reacționat cu privire la tentativa de asasiat a lui Donald Trump.

„După tentativa de asasinare a premierului Slovaciei Robert Fico, încercarea de a-l elimina pe Donald Trump arată că globaliştii nu mai au nicio limită şi că au trecut la un plan bine pus la punct de a-i asasina pe liderii naţionalişti din toată lumea.

Se demonstrează că globaliştii sunt adevăraţii extremişti şi fanatici şi că se tem de votul popoarelor care doresc să scuture jugul care le-a fost impus.

Tentativa de asasinare a lui Donald Trump este o răscruce a istoriei contemporane: a devenit clar că, perdanţi la vot, aşa cum au fost şi în România, globaliştii recurg la mijloace murdare: fraudă, şantaj, ameninţări şi chiar crimă.

Prin atentatul la viaţa lui Trump, globaliştii au pus capăt chiar şi aparenţei de democraţie care mai era păstrată în vitrină pentru păcălirea popoarelor. Dar cum popoarele s-au trezit din adormire şi nu mai vor să se lase manipulate, globaliştii au trecut la următorul nivel: crima!

Îi transmit preşedintelui Donald Trump, în numele meu, al Partidului S.O.S. România şi al tuturor românilor, să revină în forţă pentru a dejuca planurile mârşave ale globaliştilor şi îl asigur de toată susţinerea noastră. Ştim că va fi viitorul preşedinte al Statelor Unite şi că va aduce pacea.

De asemenea, transmit politicienilor români care slujesc globalismul şi care luptă în România împotriva naţionalismului cu arme murdare, exact aşa cum procedează globaliştii şi în Statele Unite, şi în celelalte ţări din Uniunea Europeană, să se abţină de la mesaje ipocrite. Voi toţi care vă închinaţi războiului şi globalismului sunteţi extremiştii care aţi distrus democraţia, care fraudaţi alegerile şi care atentaţi la viaţa naţionaliştilor atunci când nu vă mai convine votul cetăţenilor!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *