Prima pagină » National » Reacția Poliţiei Române, după ce un poliţist aflat în timpul liber a agresat un tânăr într-o benzinărie
Reacția Poliţiei Române, după ce un poliţist aflat în timpul liber a agresat un tânăr într-o benzinărie

Reacția Poliţiei Române, după ce un poliţist aflat în timpul liber a agresat un tânăr într-o benzinărie

03 sept. 2024, 23:00,
în National

Conducerea Poliţiei Române cere, marţi seară, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu „să ia toate măsurile legale”, indiferent de calitatea persoanei implicate, după ce un poliţist aflat în timpul liber a agresat un tânăr într-o benzinărie din Cisnădie. Incidentul, extrem de violent, a fost filmat.

„Conducerea Poliţiei Române a dispus conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu să ia toate măsurile legale, atât în ceea ce priveşte cazul menţionat, cât şi pentru a preveni alte situaţii similare, pe viitor. De asemenea, Inspectorul General al Poliţiei Române a solicitat conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu să comunice public, în mod transparent şi rapid, toate cazurile gestionate de această unitate de poliţie, în special cele în care sunt implicaţi poliţişti, astfel încât opinia publică să fie informată”, a transmis marţi seară Poliţia Română, într-un comunicat remis presei.

Conducerea instituţiei mai spune că „se delimitează ferm de orice comportamente ilegale”

Conducerea instituţiei mai spune că „se delimitează ferm de orice comportamente ilegale, care aduc atingere Statutului poliţistului”.

„Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege. Susţinem toate activităţile specifice procedurilor penale şi avem ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri şi profesionişti”, a mai transmis Poliţia Română.

Un polițist în timpul liber a sărit cu picioarele și pumnii pe un șofer începător, în Cisnădie

Incindentul, care a fost filmat, a avut loc într-o benzinărie din localitatea Cisnadie, de lângă municipiul Sibiu, relatează News.ro.

În imagini se vede cum poliţistul coboară dintr-un vehicul, se întreaptă către maşina oprită la intrarea în benzinărie şi loveşte direct cu piciorul şoferul, prin geamul deschis al autoturismului. Agresorul continuă, cu pumnii şi picioarele, până când mai multe persoane intervin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *