Prima pagină » Cancan » Reacția neașteptată a Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina s-au căsătorit. „Ai fost la petrecerea lui Smiley” 

Reacția neașteptată a Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina s-au căsătorit. „Ai fost la petrecerea lui Smiley” 

30 mai 2023, 10:02,
în Cancan

Ziua de 27 mai a fost una extrem de importantă pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru de vis, alături de familie, prieteni și alți zeci de invitați.

De la petrecere nu au putut lipsi nici cele mai cunoscute vedete, printre care s-au numărat și Adelina Pestrițu, Adela Popescu, Pavel Bartoș, Andreea Esca, și mulți alți artiști și oameni de televiziune, care au colaborat, de-a lungul timpului, cu mirii în plan profesional. Totuși, nu doar în viața celor doi însurăței a avut loc un eveniment emoționant, ci și în viața Laurei Cosoi, fosta iubită a lui Smiley. Actrița și soțul ei au fost nași de botez, iar imaginile publicate în mediul online au stârnit numeroase reacții și chiar au creat confuzie printre internauți.

Unii dintre ei au crezut că blondina s-a aflat și ea pe lista invitaților, la nunta „anului”.

Reacția neașteptată a Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina s-au căsătorit

Laura Cosoi și Smiley au sărbătorit ziua de 27 mai cu mare fast, dar motivele au fost cu totul diferite. Dacă pentru artist a fost unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui, respectiv nunta cu Gina Pistol, pentru fosta lui iubită a avut o altă însemnătate. Actrița și soțul ei au fost nași pentru nepoțica lor, pe care au creștinat-o într-un cadru de poveste.

Alături le-au fost și cele trei fetițe pe care le au împreună. Și, cum era de așteptat, Laura Cosoi a decis să împărtășească și cu cei care o urmăresc în mediul online câteva imagini de la botez, dar a reușit, fără să vrea, să creeze confuzie.

Unul dintre fani a crezut că blondina a participat la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol: „Credeam că ai fost la petrecerea lui Smiley”, a fost mesajul publicat de un internaut, în secțiunea de comentarii.

Laura Cosoi și soțul ei și-au botezat nepoțica

Laura Cosoi nu și-a putut ascunde bucuria pe care a trăit-o alături de soțul ei, în calitate de nași, mai ales că nu a fost vorba despre orice copil, ci chiar despre nepoțica lor. Actrița și Cosmin Curticăpean s-au pregătit cum se cuvine pentru ziua cea mare și, chiar dacă ei însuși sunt părinții a trei fetițe, emoțiile nu au lipsit, lucru care poate fi observat cu ușurință și din fotografii.

Vedeta a publicat câteva imagini de la botez, în dreptul cărora a scris și un mesaj: „Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia, în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită. #AmaliaLuiza #botez #iubire #familie”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoi, pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *