Prima pagină » Actualitate » Reacţia ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu la petrecerea organizată de Selly: Este regretabil
Reacţia ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu la petrecerea organizată de Selly: Este regretabil

Reacţia ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu la petrecerea organizată de Selly: Este regretabil

02 mart. 2021, 11:58,
George Cristian în Actualitate

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei din România a avut o reacţie la petrecerea organizatp de Andrei Șelaru cunoscut sub numele de Selly. Acesta crede că petrecerea organizată de vlogger este regretabilă mai ales în condiţiile în care a încălcat prevederile legale din pandemie.

Sorin Cîmpeanu consideră că Selly este un om de media şi din cauza faptului că este influencer, mai mulţi tineri i-ar putea lua exemplul și să organizeze alte petreceri

Sorin Cîmpeanu consideră că este regretabil ceea ce s-a întâmplat la petrecerea lui Selly

Într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune Digi24, Sorin Cîmpeanu a explicat că e regretabil ce s-a întâmplat la petrecerea lui Selly mai ales din postura de formator de opinie pe care acesta o deține. Totuşi, ministrul consideră că este greu de format o opinie în legătură cu vloggerul:

„E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile”, a declarat ministrul educației.

Petrecerea dată de Selly poate fi un exemplu negativ

Sorin Cîmpeanu consideră că petrecerea dată de Selly poate reprezenta un exempșlu negativ care ar putea fi preluat de alţi tineri care îl urmăresc:

„Ca om de media, știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul”, a adăugat ministrul educației. „După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a completat Sorin Cîmpeanu.

Selly, petrecere cu manelişti şi mai multe persoane în plină pandemie

Selly a ajuns în atenţia publică după ce în weekend acesta şi-a închiriat o casă în care a invitat mai multe persoane pentru petrecerea de ziua lui de naştere. La petrecere au participat mai multe persoane, asta în condiţiile în care petrecere de acest fel sunt interzise în perioada pandemică pe care România o traversează.

La petrece au participat şi mai mulţi cântăreţi de manele care au dat dedicaţii până dimineaţa. Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut pe reţelele de socializare filmuleţe cu petrecerea respectivă. Aceştia au aplicat contravenţii în valoare totală de 15.000 de lei.

În urmă cu ceva timp, vloggerul a mai călcat pe bec. Acest a fost prins de oamenii legii mergând cu 189 km/h. Andrei Salaru a fost lăsat fără permis. Totuşi acesta a atacat decizia în instantă pe motiv că procesul verbal nu a fost scris scris lizibil de către poliţist.

Selly a încercat să îi convingă pe judecători că este nevinovat şi că nu ar fi putut să circule cu viteza aceasta în condiţiile în care autostrada era, în acele momente, extrem de aglomerată. Magistraţii nu s-au arătat înduplecaţi sau impresionaţi de spusele vloggerului mai ales că la dosarul ataşat magistraţilor, oamenii legii au pus şi datele tehnice de la aparatul radar, date care au fost, conform jurnaliştilor wowbiz.ro, însoţite şi de fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`