Prima pagină » Actualitate » Reacția mamei fetiței care a ajuns la spital sub influența substanțelor psihoactive. Micuța a ieșit pozitiv la canabis
Reacția mamei fetiței care a ajuns la spital sub influența substanțelor psihoactive. Micuța a ieșit pozitiv la canabis

Reacția mamei fetiței care a ajuns la spital sub influența substanțelor psihoactive. Micuța a ieșit pozitiv la canabis

06 iul. 2024, 12:40,
în Actualitate

Apar noi informații în cazul fetiței de numai trei ani care a ajuns drogată la Spitalul Județean din Constanța. Micuța a ieșit pozitivă la canabis. Ce spune mama acesteia.

Amintim că, de curând, o fetiță în vârstă de 3 ani a ajuns la spitalul din Constanța, cu ambulanța. Micuța avea o stare de somnolență, după ce înghițise o substanță necunoscută. Ulterior, în urma analizelor toxicologice, s-a constatat că fetița era pozitivă la canabis, scrie observatornews.ro.

Prima reacție a mamei fetiței care a ajuns drogată la spital

După ce a primit îngrijiri medicale, a urmat un tratament și a fost monitorizată de medici, imediat ce starea fetiței s-a ameliorat, aceasta a fost externată.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, mama micuței ar fi povestit că a fost împreună cu fetița ei la deschiderea unui salon de cosmetică și că acolo cea mică ar fi consumat o prăjitură de la candy bar.

Specialiștii anti-drog sunt însă de altă părere. Susțin că fetița de 3 ani ar fi stat într-o încăpere unde s-ar fi consumat canabis.

Un copil în vârstă de doar doi ani, din Dolj, a murit după ce a băut o substanță toxică

Un copil în vârstă de doi ani a decedat în timp ce se afla la o stână de ovine dintr-o localitate din Dolj. Micuțul ar fi băut o substanță toxică pe care ar fi găsit-o depozitată într-o anexă gospodărească.

„În cursul zilei de 25 martie a.c., ora 17.53, polițiștii Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați de o femeie, din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că un minor ar fi băut o substanță toxică și nu mai respiră. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat faptul că, minorul în vârstă de 2 ani, în timp ce se afla la o stână de ovine, din extravilanul comunei, ar fi băut o substanță toxică ce se afla depozitată într-o anexă gospodărească, acesta pierzându-și cunoștința”, a transmis IPJ Doilj la acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`