Prima pagină » Cancan ultimă oră » Reacția lui Puya când a văzut-o pe soția lui în rochie de mireasă alături de Nelu Cortea

Reacția lui Puya când a văzut-o pe soția lui în rochie de mireasă alături de Nelu Cortea

27 feb. 2023, 23:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Prima zi în Columbia a venit cu surprize mari pentru concurenții din emisiunea America Express. Cele șase echipe rămase în concurs s-au luptat pentru primul Joker din Columbia pentru ca, mai apoi, să afle că se vor „căsători” cu partenerii celorlalte echipe.

După ce s-au schimbat echipele, concurenții au trbuit să „se căsătorească” în Columbia. Puya nu s-a putut abține atunci când a văzut că soția lui era în rochie de mireasă alături de Nelu Cortea și l-a atenționat pe concurent.

Reacția lui Puya când a văzut-o pe Melinda în rochie de mireasă alături de Nelu Cortea

În America Express, pe lângă celelalte cupluri care s-au căsătorit, Melinda și Nelu Cortea au format un nou „cuplu”, iar pentru poze, cei doi au fost nevoiți să mimeze un sărut.

În momentul în care Melinda și Nelu Cortea au mimat sărutul, Puya a intervenit și i-a spus s concurentului că nu are voie să o sărute pe partenera lui de viață.

De asemenea, Puya a făcut nuntă cu noua colegă de echipă, Andreea Antonescu. Chiar atunci când a avut loc „evenimentul”, artistul se uita mai mult la soția lui și la Nelu Cortea, dar avea grijă să fie atent și la probă.

„Vezi că nu ai voie să săruți mireasa (…) Era cu Cortea acolo și el trăgea voalul și mimau că se pupă. Aici ce e, o nuntă serioasă sau unde am ajuns? Dar eram atent și la probe”, a spus Puya la America Express.

Artistul și soția lui, sărut emoționant

Puya și Melinda s-au gândit unul la celălalt toată noaptea, iar în momentul în care s-au revăzut, în cadrul unei probe, artistul a trecut și a sărutat-o pe partenera lui de viață. Soția cântărețului nu a putut sta liniștită în ediția de ieri, pentru că își făcea griji pentru el.

Melinda și Puya se bucură de o căsnicie frumoasă, iar împreună au parte de o familie împlinită. Cei doi sunt de nedespărțit de ani de zile și sunt foarte fericiți împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *