Prima pagină » Cancan ultimă oră » Reacția lui Mihai Albu după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express cu iubitul

Reacția lui Mihai Albu după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express cu iubitul

04 iul. 2023, 22:39,
în Cancan ultimă oră

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sunt pe lista concurenților a următorului sezon America Express. Criticul de modă și iubitul ei au acceptat provocarea de a înfrunta obstacolele din show-ul de aventură.

Fostul soț al Iuliei, Mihai Albu, are o singură condiție în ceea ce privește participarea vedetei la America Express și are legătura cu fiica lor, Mchaela, în vârstă de 13 ani.Mihai Albu și fosta sa soție, Iulia, nu au rămas în cele mai bune relații, iar designerul are o singură condiție în privința plecării vedetei la America Express. Mihai Albu vrea ca fiica lor, Mikela, să rămână cu el, cât timp Iulia Albu va participa la show-ul de aventură.

Reacția lui Mihai Albu după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, vor pleca în aventura vieții lor, la America Express, unde vor concura cu alte echipe celebre, pe traseul plin de pericole din America Latină. Fostul soț al Iuliei Albu a comentat noul proiect al vedetei și ar avea o singură condiție. Mihai Albu vrea ca fiica lor, Michaela, să rămână la el, cât timp mama ei, va participa la show.

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”, a declarat Mihai Albu pentru playtech.ro.

Iulia Albu a mai fost la America Express

În trecut, Iulia Albu a participat, în calitate de invitat, în Asia Express – pe Drumul Împăraților, ediție difuzată în 2021. La ceva timp după, invitată la emisiunea moderată de Dan Capatos, vedeta de televiziune a mărturisit că nu ar spune nu unei astfel de provocări.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea atunci Iulia Albu.

Iubitul Iuliei Albu, Mike, despre participarea la America Express

Actualul partener al Iuliei Albu a făcut câteva declarații despre plecarea alături de iubita lui în marea aventură America Express.

„Bună seara! Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici.

Pentru prietenii apropiați, mă numesc Mike. Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și, cum am oprit, Iulia a vorbit: „Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt!”, a declarat Mike, iubitul Iuliei Albu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *